marekdekarstwo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 WITAM FORUMOWICZÓW Silnik CAHA 2.0TDI 170km, skrzynia 6-cio biegowa, światła LED (przód,tył bedzie neon) + Bixenon, Spryskiwacze, podłokietnik przód i tył, fotele sportowe skóra + alcantara podgrzewane z elektryczną regulacją podparcia odcinka ledźwiowego kręgosłupa, dzielona/składana tylna kanapa, elektryczne i podgrzewane lusterka, Navi 2G bluetoth+ aux, Kolorowy i pełen FIS, aluminowe aplikacje wokół dysz wentylacyjnych, właczników świateł i elektrycznomechanicznego hamulca postojowego, zawieszenie 1BE+ eibach pro kit, fela 19'' aluett srebno- czarny, czujnik ciśnienia opon, elektryczne 4x szyby, domykanie szyb z pilota, oświetlenie wnetrza LED, otwieranie klapy bagażnika z pilota, kierownica trójramienna z multifunkcją, regulacja kolumny kierowniczej, gałka zmiany biegów S-Line,czarna podsufitka, pełny pakiet s-line , tempomat, parktronic tył i przód . Prosiłbym o sugestie na jaki kolor pomalowac felgi albo całe srebrne albo jasny grafit by mnie interesował hmmm już sam nie wiem?
Motal Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Piękny kolor, wrzuć jakieś zdjęcia wnętrza. Koniecznie wydech od 3.0 tdi. Felgi bym zmienił na jakieś oryginalne 19. A i wywal ten znaczek z grilla. Kolega z okolicy widzę
andynl Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 O mój ulubiony kolorek Bezawaryjności
Gibons Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To nie moze byc 1be + eibach straszna koza
Love-AUDI Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam klubowicza z mojej okolicy
main Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 gratulacje autka, powodzenia w modach i bezawaryjności
npiotr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 bardzo ładny kolorek, których bardzo mało
MakoUSM Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Znaczek rzecz gustu Biedy tu nie ma, więc felunek tylko ori by się tu widziało. Jak dla mnie w graficie. Neon i wydech to jest to a jakieś foty środka? Piękne autko
troopers Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Ładny ten niebieski ,faktycznie jakoś dziwnie z tą zawiechą, też mam 1BE ale na sprężynach ori i takiej kozy nie ma.... ale to może przekłamanie na zdjęciach...a tak pozatym auto mega... kolego mam rodzinke w Wiśle, więc będąc w odwiedizny można się zgadać... pozdr i gratki auta.. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez troopers
marekdekarstwo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam. kolegów przepraszam za wprowadzenie w błąd zawias to 1BA + eibach pro kit tył się wydaje, że jest wysoko ale to ze względu na to że samochód jest na wzniesieniu i zachamowany na hamulcu ręcznym zrobie fajne fotki jak wrócą felgi z malowania. PS mam nadzieje, że kolorek bedzie pasował Pozdrawiam
kristof2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Prosiłbym o sugestie na jaki kolor pomalowac felgi albo całe srebrne albo jasny grafit by mnie interesował hmmm już sam nie wiem? FELE=== całe srebne
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Świetny kolorek CO do koloru felg to też jestem za srebrem
skotmen Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) No Koza jakie te eibachy siedzą tam ? Fajny kolorek auta z przodu zwykły zderzak Powodzenia w modzeniu Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez skotmen
pieron82 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fajny kolor, jeszcze nie widzialem B8 w takim co do zawiechy to mi to nie wyglada na koze felgi maluj w grafit jak juz powiedzial kolega, bedzie super...chociaz srebrne tez moga fajnie wspolgrac z dodatkami - do pelni szczescia brakuje zderzaka przod w sline. Gratulacje i bezawaryjnosci.
marekdekarstwo Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Witam. założone felgi po malowaniu brakuje tylko dekielków:) kolor felg jasno szary niepowtarzalny:)
skotyman Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 jeśli potrzebujesz dekielkow to posiadam jeden nowy komplet, być może, że podejda do Ciebie;)
Motal Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 No, no. Wypas fura. Kierownica wygląda jak nowa Ile tam masz nalatane? A i widzę że znaczek zdjąłeś
kristof2009 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Witam. założone felgi po malowaniu brakuje tylko dekielków:) kolor felg jasno szary niepowtarzalny:) no widzisz jak fajnie wyszlo, widac to kolo teraz oo wiele lepiej i pasuje do doatkow powodzenia p.s. Mod na duuzy plus
Rekomendowane odpowiedzi