Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A4 B8 S-LINE 2.0TDI CAHA 170PS ARUBA BLUE PEARL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM FORUMOWICZÓW

Silnik CAHA 2.0TDI 170km, skrzynia 6-cio biegowa, światła LED (przód,tył bedzie neon) + Bixenon, Spryskiwacze, podłokietnik przód i tył, fotele sportowe skóra + alcantara podgrzewane z elektryczną regulacją podparcia odcinka ledźwiowego kręgosłupa, dzielona/składana tylna kanapa, elektryczne i podgrzewane lusterka, Navi 2G bluetoth+ aux, Kolorowy i pełen FIS, aluminowe aplikacje wokół dysz wentylacyjnych, właczników świateł i elektrycznomechanicznego hamulca postojowego, zawieszenie 1BE+ eibach pro kit, fela 19'' aluett srebno- czarny, czujnik ciśnienia opon, elektryczne 4x szyby, domykanie szyb z pilota, oświetlenie wnetrza LED, otwieranie klapy bagażnika z pilota, kierownica trójramienna z multifunkcją, regulacja kolumny kierowniczej, gałka zmiany biegów S-Line,czarna podsufitka, pełny pakiet s-line , tempomat, parktronic tył i przód . Prosiłbym o sugestie na jaki kolor pomalowac felgi albo całe srebrne albo jasny grafit by mnie interesował hmmm już sam nie wiem?

IMG_0571.jpg

IMG_0572.jpg

Opublikowano

Piękny kolor, wrzuć jakieś zdjęcia wnętrza. Koniecznie wydech od 3.0 tdi. Felgi bym zmienił na jakieś oryginalne 19. A i wywal ten znaczek z grilla. Kolega z okolicy widzę :hi:

Opublikowano

O mój ulubiony kolorek :)

Bezawaryjności

Opublikowano

To nie moze byc 1be + eibach straszna koza

Opublikowano

Witam klubowicza z mojej okolicy :)

Opublikowano

gratulacje autka, powodzenia w modach i bezawaryjności :hi:

Opublikowano

bardzo ładny kolorek, których bardzo mało

Opublikowano

Znaczek rzecz gustu :wink: Biedy tu nie ma, więc felunek tylko ori by się tu widziało. Jak dla mnie w graficie. Neon i wydech to jest to :D a jakieś foty środka? Piękne autko :oklasky:

Opublikowano

Ładny ten niebieski :),faktycznie jakoś dziwnie z tą zawiechą, też mam 1BE ale na sprężynach ori i takiej kozy nie ma.... ale to może przekłamanie na zdjęciach...a tak pozatym auto mega... kolego mam rodzinke w Wiśle, więc będąc w odwiedizny można się zgadać... pozdr i gratki auta..

Edytowane przez troopers

Opublikowano
  • Autor

Witam. kolegów przepraszam za wprowadzenie w błąd zawias to 1BA + eibach pro kit tył się wydaje, że jest wysoko ale to ze względu na to że samochód jest na wzniesieniu i zachamowany na hamulcu ręcznym zrobie fajne fotki jak wrócą felgi z malowania. PS mam nadzieje, że kolorek bedzie pasował:) Pozdrawiam

Opublikowano

Prosiłbym o sugestie na jaki kolor pomalowac felgi albo całe srebrne albo jasny grafit by mnie interesował hmmm już sam nie wiem?

IMG_0571.jpg

IMG_0572.jpg

FELE=== całe srebne :)

Opublikowano

Świetny kolorek :wink4:

CO do koloru felg to też jestem za srebrem :good:

Opublikowano

chrom xd pod lusterka

Opublikowano

No Koza

jakie te eibachy siedzą tam ?

Fajny kolorek auta z przodu zwykły zderzak :P

Powodzenia w modzeniu :naughty::naughty::naughty:

Edytowane przez skotmen

Opublikowano

Fajny kolor, jeszcze nie widzialem B8 w takim :) co do zawiechy to mi to nie wyglada na koze :) felgi maluj w grafit jak juz powiedzial kolega, bedzie super...chociaz srebrne tez moga fajnie wspolgrac z dodatkami - do pelni szczescia brakuje zderzaka przod w sline. Gratulacje i bezawaryjnosci.

Opublikowano
  • Autor

Witam. założone felgi po malowaniu brakuje tylko dekielków:) kolor felg jasno szary niepowtarzalny:)

IMG_0606.jpg

IMG_0605.jpg

IMG_0595.jpg

IMG_0608.jpg

IMG_0592.jpg

Opublikowano

Pięknie :hi: jeszcze tylko dekielki .

Opublikowano

jeśli potrzebujesz dekielkow to posiadam jeden nowy komplet, być może, że podejda do Ciebie;)

Opublikowano

No, no. Wypas fura. Kierownica wygląda jak nowa :chytry: Ile tam masz nalatane? A i widzę że znaczek zdjąłeś :thumbup1:

Opublikowano

Witam. założone felgi po malowaniu brakuje tylko dekielków:) kolor felg jasno szary niepowtarzalny:)

IMG_0606.jpg

IMG_0605.jpg

IMG_0595.jpg

IMG_0608.jpg

IMG_0592.jpg

no widzisz jak fajnie wyszlo, widac to kolo teraz oo wiele lepiej i pasuje do doatkow :) powodzenia

p.s. Mod na duuzy plus ;)