klaudyn Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 Wiem przyjacielu, ale spotkać taką drugą chodziarz żeby podmienić (żeby ktoś chciał) to ciężko
j4s2c2vr Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Miałem podobny problem w polifcie. Po zamknięciu auta z pilota, nie gasło oświetlenie kabiny. Nie było tak za każdym razem, czasami działało poprawnie. Pomagało zawsze wsadzenie kluczyka w stacyjkę i przekręcenie na zapłon.Po tej operacji jak zamykałem z pilota, to oświetlenie kabiny ładnie gasło. U mnie problem prawdopodobnie stanowiły zegary, bo po zmianie wskaźników z Jaegera na VDO problem zniknął jak ręką odjął. Edytowane 21 Lipca 2015 przez j4s2c2vr
Cichy126 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Mam podobny problem. Przy zamykaniu auta oraz przy przekręceniu kluczyka światło mi nie gaśnie nie mam pojęcia co za przyczyna wszystko było dobrze aż tu nagle coś się S popieprzylo. Jedynie co zauważyłem to jadąc na światłach drogowych gasły i zapalały się musiałem mocniej manetkę wcisnąć bo mi coś przerywało, ale wydaje mi się że to nie jest przyczyna że światło w środku auta świeci mi się cały czas.
Rekomendowane odpowiedzi