szmero Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam, potrzebuje schemat wtyczki której wchodzi do ampltiunera 1J0962623A. Miałem zepsutą kostkę i zakupiłem uzywaną z pare cm kabla lecz okazało się że kablę z tej samej wtyczki mają inny kolor i te co wychodzą z samochodu mają inne lecz prosił bym o jakiś schemat tej wtyczki jakie piny itp.
wrclaguna Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Złącze 23-stykowe niebieskie1 - Tylny prawy sygnał z radia /sterownika systemu nawigacji z napędem CD /sterownika z jednostką wskazań radia i systemu nawigacji2- Sygnał masy z radia /sterownika systemu nawigacji z napędem CD /sterownika z jednostką wskazań radia i systemu nawigacji3 - Tylny lewy sygnał z radia /sterownika systemu nawigacji z napędem CD /sterownika z jednostką wskazań radia i systemu nawigacji9 - Plus przyłączony z radia /sterownika systemu nawigacji z napędem CD /sterownika z jednostką wskazań radia i systemu nawigacji14 - Głośnik niskotonowy (+)15 - Głośnik niskotonowy (-)17 - Tylny lewy głośnik (+)18 - Tylny lewy głośnik (-)20 - Tylny prawy głośnik (+)21 - Tylny prawy głośnik (-)22 - Zacisk 3123 - Zacisk 30
szmero Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A jak mogę dojść który kabelek jest od czego? Przepraszam ale jestem zielony w tych sprawach Dziękuję z góry za odpowiedzi.
Robero321 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jaśniej chyba się nie da wytłumaczyć niż to zrobił wrc. Jeśli nadal nie widzisz który kabel jest od czego nie bierz się za ta robotę...
szmero Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mam je poprostu powtykać jak leci? Kolor kabla nie ma znaczenia?
nitroo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A kolor przedłużacza w domu ma znaczenie? Trzymaj się schematu, olej kolory...
Rekomendowane odpowiedzi