Hubert5755 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam !Mam problem z wyjęciem klimatronika nie widzę żadnych zaczepów które by go trzymały a mimo sił nie chce wyjść Nie wiem co mam zrobić...
Prezes870 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Musisz go popodwadzać, trzyma tylko na zaczepach. Powkladaj gdzie nie gdzie srubokręt maly plaski i na czuja. Nie idzie wytlumaczyc tego doslownie Robiłem to 2 razy
Hubert5755 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 W takim razie spróbuje się pobawić z tym jeszcze Mógłbyś powiedzieć mi gdzie te zaczepy się znajdują? U góry znalazłem dwie blaszki podważyłem je i dalej nie chce wyjść...
yuhri Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) nalezy najpierw wyciagnac radio,potem odkrecic sruby trzymajaceramke. jak ja zdejmiesz to widac sruby klimatronika. Eh, teraz dopiero patrzę że to polift. Edytowane 1 Maja 2015 przez yuhri
Sawianka Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Wracam do tematu, ponieważ sama jestem w tym momencie co na załączonym zdjęciu i nie mogę tego panelu zdjąć
Rekomendowane odpowiedzi