dudedu Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Witam potrzebuję pomocy dot. wymiany subwofera w a4 b8 Głośnik strasznie charczy i chciałbym go wymienić ale nie wiem za bardzo jak Za wszelką pomoc dziękuje
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 SEDAN ? KOMBI ? ktory rok ? jakie nagłosnienie ?
maryoushek Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 W kombi masz w bagazniku . Ja mam pod kolem zapasowym . z tego co pamietam trzeba wykrecic najpierw mocowanie
Tiesto_23 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 W kombi masz w bagazniku . Ja mam pod kolem zapasowym . z tego co pamietam trzeba wykrecic najpierw mocowanie Podepnę się do tematu -Jak zdemontować sobwoofer w sedanie b8 ???? Jak dobrać się do tylnej półki żeby ją wymontować a nie uszkodzić , ma ktoś jakiś schemat demontażu
Vis Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) najpierw zdejmij kratkę suba (wyjmakiem lub płaskim śrubokrętem podważyć najpierw od strony kanapy) i wykręć 4 śruby trzymające głośnik. Potem zdejmij osłony słupków tylnych (trzeba mocno szarpnąć od górnej części). Następnie, przy rozłożonej kanapie, półka najpierw od strony kanapy lekko w górę, żeby wyskoczyła z zatrzasków, potem do siebie. Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Vis
Cebul88 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Koledzy sorry za małe OT , ale skąd bierzecie te instrukcje ?
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Koledzy sorry za małe OT , ale skąd bierzecie te instrukcje ? np. stąd : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/217458-elsa-online/#entry3042822
Rekomendowane odpowiedzi