budtom Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 witam zostawiłem właczony zapłon i padł mi akumulator. Nie działa teraz obrotomierz ani predkościomierz wyswietlacz fis pokazuje cały czas kontrolke oleju. I jeszcze na dodatek niema podświetlenia. czy kodowanie licznika cos pomoże? auto jest z 2002r z kolorowym fisem i nawigacja w fisie silnik awx
radko123 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Odłącz akumulator poczekaj 5 min i ponownie podłącz.
budtom Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 już tak próbowałem i nic miałem odłaczony na cała noc
radko123 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 no to na początek vag, możesz się połączyć z licznikiem?
budtom Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 tak podłaczyłem sie i pokazuje 00576 - Terminal 15 czy ktoś posiada kodowanie licznika?
szogun0 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Jeśli wszystkie bezpieczniki są ok, to uszkodzeniu uległ licznik. Kodowanie nie pomoże. Potrafię naprawić.
budtom Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 ok odezwe sie na prw. a czy licznik ma coś wspolnego z tym że nie działa podswietlenie calego samochodu?
Rekomendowane odpowiedzi