tomasonpol24 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witam, posiadam Audi a4 1.9 TDI 96 rok mam problem czasami z jej odpaleniem chodzi mi o to ze za pierwszym razem jak zapale to ona odrazu gasnie udaje mi sie to dopiero za drugim lub trzecim razem. Zauwazylem tez ze czasem gdy nie moge zapalic za pierwszym razem po uruchomieniu jej pojawia cie czarny dym z rury wydechowej >prosze o pomoc i pozdrawiam
jarek3251 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 a teraz dostaniesz 1000 odpowidzi takich :
tomasonpol24 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 hmmmm VAG to chyba ten kabelek co sie podpina do kompa własnie myslalem nad zakupem jego kosztuje 50 zł na allegro tylko nie mam pojecia jak nim sie posługiwac :/ i czy wogóle wrto go kupywac
Rudi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Pewnie, że warto a forumowicze na pewno pomogą w nauce i obsłudze
YATES Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 hmmmm VAG to chyba ten kabelek co sie podpina do kompa własnie myslalem nad zakupem jego kosztuje 50 zł na allegro tylko nie mam pojecia jak nim sie posługiwac :/ i czy wogóle wrto go kupywac No co Ty nie warto - lepiej płacić za każdym razem 40-50zł mechanikowi za podpięcie do komputera
Rekomendowane odpowiedzi