SiMsOneQ Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Witam, od pewnego czasu nie działa mi domykanie szyb z pilota w mojej A4, zastanawiające jest także to, że przestało mi działać także otwierania szyb poprzez włożenie kluczyka do zamka od kierowcy i przytrzymanie go przekręconego (otwierały się wtedy same szyby). W tej chwili to nie działa, dodam tylko, że pilot nie oryginalny, ale wcześniej działało. Czy jakiś przekaźnik się uszkodził? Gdzie szukać przyczyny?
jacek70 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Sprawdź pompkę centralnego zamka. Może wilgoć lub woda??
SiMsOneQ Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Opublikowano 14 Maja 2015 Sprawdziłem, sucho, czysto bez problemu. Hm a czy jest jakiś przekaźnik odpowiedzialny za to czy coś?
jacek70 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Może trzeba od nowa zakodować? Opuść i podnieś parę razy szyby . Powinno powrócić.
SiMsOneQ Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Wszystkie 4 jednocześnie? wcześniej właśnie opuszczały się wkładając właśnie kluczyk i przytrzymując teraz nic.. nie pomogło, kurcze.. hm już nie wiem sam
Karoliusz Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Witam, mam podobny problem. Szyby otworze (i zamkne) tylko wtedy keidy "otworze" drzwi. Wsiąde do środka, zamkne drzwi, to już szyby nie działają i świeci sięciągle światełko na środku.... ktoś, coś?
Rekomendowane odpowiedzi