MrRadian Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Witam z racji ze wiosna już zawitała na dobre, przyszła pora zabrać się za moją "czarną strzałę". Chciałbym dowiedzieć się jaka farba najlepiej nadawałaby się do renowacji wnętrza tj. panelu radia, panelu klimatronika, popielniczki, ramki wokół biegów i oczywiście boczków? Wiem ze jest temat o renowacji przycisków ale nie podana jest tam żadna konkretna farba. Nie musi być to spray mam kolegę, który pomaluje mi części pistoletem. Interesuje mnie otrzymanie koloru jak najbardziej wiernemu oryginałowi. Z góry dzięki za sugestię.
ancymonek77 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 http://allegro.pl/listing/listing.php?similar=1&order=xd&string=VHT+VINYL+DYE+farba+lakier+do+tapicerki+PIASKOWA+%21&bmatch=seng-v6-sm-isqm-2-default-0113
waldi1326 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Czarny mat firmy BOLL, ładnie pasuje, wiele osób nim robiło i pisali że jest OK
piotrekrkk Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 A ma ktoś jakieś źródło do farby ale koloru swing?
waldi1326 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Ja mam kolorek swing, niestety do malowania pistoletem, jeśli ktoś chce to niech pisze na Priv:)
Kshyhu87 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 malowałeś u siebie tym swingiem? masz jakieś foto?
Rekomendowane odpowiedzi