pablo_ua4 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 milo ze pamietacie no i oczywiscie nie zawiode hehe
akjam Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 w planach jeszcze wiele nie zapisalem bo nie bardzo mialem czas ale zapraszam do sledzenia bo zaczynamy zabawe za niedlugo Od czego zaczynasz?
pablo_ua4 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 w planach jeszcze wiele nie zapisalem bo nie bardzo mialem czas ale zapraszam do sledzenia bo zaczynamy zabawe za niedlugo Od czego zaczynasz? na start poszukuje gwintu KW v1 i musze wymienic siedzenia bo z nalesnikami to raczej lipa hehe pozniej bixy i przedni zderzak s-line no i dobre kolo No i mamy pierwsze mody drobne ale jest start a to jest wazne -wlacznik swiatel AUTO -kiera od b7 z MF oczywiscie to tylko dawca bo leci do przerobki -wyczyszczenie klapy ze znaczkow zostalo tylko OOOO
tygrysek83 Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) na LCT przyglądałem się, to i tutaj będę kolejne b6 - co te auta robią z ludzi a czerwone... wydaje mi się że widuje często rano w drodze do pracy... ktoś przelatuje nim przez Piekary w stronę Bytomia... (chyba) Edytowane 13 Maja 2015 przez tygrysek83
pablo_ua4 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Opublikowano 13 Maja 2015 na LCT przyglądałem się, to i tutaj będę kolejne b6 - co te auta robią z ludzi a czerwone... wydaje mi się że widuje często rano w drodze do pracy... ktoś przelatuje nim przez Piekary w stronę Bytomia... (chyba) czerwona pojechala do wroclawia tak ze to chyba nie ta a jezeli chodzi o A4 B6 to jest idealny samochod na obecny portfel hehehe czo ta wycieraczka z tyłu ? silniczek sie zatarl wiec wyczieraczka bedzie usunieta chwilowo wymienilem przeplywke i czujnik klimy teraz oleje i filtry no i mozna jezdzic i modzic
Herbatnik Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Kolejna czarnula do modzenia , powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi