dimik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Dzisiaj wracając z pracy w pewnym momencie prędkościomierz przestał wskazywać aktualną prędkość z jaką się poruszam jest cały czas na 0 ,a także pod spodem nie wskazuje kilometrów przejechanych bieżących a także tych które są przejechane od początku.Zastanawiam się co to może być .Proszę o poradę.
YATES Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 A działa Ci obrotomierz,wskażnik paliwa i podświetlenie przy włączonych światłach ???
SebMis Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 jeśli działa to co pisze YATES, to najprawdopodobniej czujnik w skrzyni, bądź przewody, kostki je łączące.
dimik Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Opublikowano 1 Lutego 2007 obrotomierz i podświetlenie działa jak należy.Ale nie działa na FISIE średnie spalanie bieżące spalanie i oczywiście średnia prędkośc.
Strahd Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 obrotomierz i podświetlenie działa jak należy.Ale nie działa na FISIE średnie spalanie bieżące spalanie i oczywiście średnia prędkośc. Wiec padl czujnik w skrzyni biegow. W sumie uzywany nie jest drogi. Ja z robocizna zamkanalem sie w 50 funtach (oczywiscie kupielm uzywke).
dimik Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 Już działa był to jednak czujnik w skrzyni koszt czujnika z robocizną 70 pln.Moja niunia przed wymianą czujnika bardzo słaboe się zbierała żona mówiła że normalnie ale ja nie.Ale już super muła nie ma i się zbiera jak powinna.
Rekomendowane odpowiedzi