Damian150181 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Chcialbym zaprogramowac swoj kluczyk scyzoryk ogolnie to znam procedure z dwoma kluczami,problem w tym ze mam tylko jeden klucz. Czy jest taka mozliwosc zeby zrobic to z jednym kluczem z gory dzieki za pomoc
Yaqb Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Vag plus instrukcja http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm powodzenia
AndyN Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Vag plus instrukcja http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm A jesli żaden z dwóch sposobów opisanych w manualu nie działa? Sprawdzałem hex-canem. Auto kupiłem (w marcu br.) z dwoma kluczykami. Używałem jednego z nich, drugi cały czas leżał sobie. W ciągu tego okresu czasu co najmniej dwa razy odpinałem klemę akumulatora. Niedawno przypomniałem sobie o istnieniu drugiego kluczyka. Okazało się, że przestały działać przyciski na tym kluczyku. Nie działa zamykanie/otwieranie ;( Otwieranie/zamykanie auta zamkiem w drzwiach działa ale przecież nie o to chodzi. "Zrobiłem" tym felernym kluczykiem kilkaset kilometrów mając nadzieję, że zadziała jakaś adaptacja. Nie pomogło. Bateria w tym felernym kluczyku jest ok, sprawdzałem miernikiem. Pomocy!
letallec Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Adaptacja nowego kluczyka w ASO w Powsinie kosztowala mnie ~140PLN. To nie jest wygórowana cena, ale skoro przejażdżka/adaptacja nic nie dała to, IMO, musisz podjechać do ASO.
lukaszr Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Trzeba kilka razy nacisnąć przyciski w kluczyku z kilkoma przerwami - u mnie po odłączeniu pomogło, ale być może nie jest regułą.
Yaqb Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja tez mialem problemy z kodowaniem pilota z pol godz sie meczylem a wystarczylo ze zamknalem drzwi kierowcy i poszlo od kopa?!?! tzn mysle ze wszystkie drzwi musza byc zamkniete.
AndyN Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Trzeba kilka razy nacisnąć przyciski w kluczyku z kilkoma przerwami - u mnie po odłączeniu pomogło, ale być może nie jest regułą. Kluczyk jest w stacyjce? Silnik uruchomiony?
lukaszr Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Kluczyk jest w stacyjce? Silnik uruchomiony? Drzwi zamknięte, a Ty z kluczykiem na zewnątrz.
artiq Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witam, mam problemz drugim kluczykiem scyzorykiem, kupilem auto i działał tylko jeden kluczyk a drugi nie reagował na nic, wiec skorzystałem z procedury kodowania przez vag com no i ...... zakodowało się tylko otwieranie i zamykanie auta a jak wkładam kluczyk do stacyjki i chcę odpalić to na liczniku kilometrów widnieje napis "save" i odpala mi auto na 2 sek, po czym gasnie. Co sie dzieje ? Jak zrobic lub co zrobic abym mógł odpalic auto normalnie ? dzięki. pozdrawiam
Yaqb Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 immo w kluczu nie jest zaadoptowany do autka i pewnie nigdy nie byl. trzeba kluczyk doddac i bedzie gralo . aha i nie ma powodu dublowania pytania. czasami pomaga opcja
ariel Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Szukaj w temacie "Zrób to sam" tam jest taki temat z filmikiem jak dodać kluczyk do autka za pomocą vag-com
Rekomendowane odpowiedzi