midoz Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Cześć, Montował ktoś w wielostanowiskowym garażu podziemnym szafy na różne graty ? Znalazłem w necie coś takiego http://www.bloomszafygarazowe.com/galeria/ .O wiele taniej pewnie wyjdzie zespawać ramę, i dospawać arkusze + zamki. Jestem ciekaw czy spółdzielnia może mieć jakieś ale i nie wyrazić zgody. Takie szafki pewnie muszą spełniać wymogi P POZ, nie zasłaniać kamer itp itd
Fido Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Myślę że mogą robić problemy. Bez wizyty u nich się nie obędzie.
soolek Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Szafa jest wolnostojąca, i o ile stoi tylko w ramach miejsca postojowego, to teoretycznie nic Ci nie zrobią. Jeżeli jednak jakiś sąsiad będzie upierdliwy i administracja też, to pewnie jakiś paragraf znajdą, aby uprzykrzyć Ci życie, ale formalnie na swoim miejscu możesz sobie postawić co chcesz.
midoz Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Czytałem też, że zależy jaka jest księga wieczysta. Najczęściej księga wieczysta jest jedna na cały parking podziemny i dlatego nie do końca można robić co się chce, mimo że jest się właścicielem danego miejsca postojowego
Rekomendowane odpowiedzi