Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czemu to tak drze morde :( ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomysły wiem że nie były raz śruby koło kolektora dokręcone ale zostały dokręcone , i mam dziurę na wydechu nad katalizatorem ale tak nie darł mordy :(

Opublikowano

Tak właśnie brzmi dziurawy wydech na tej wysokości.

Opublikowano

czyli spawacza trzeba jutro odwiedzić :D na Stacji okręgowej chcą 60 zł za to tanizna to mi jutro zrobią apropo tego z tego co Wiem mam Katalizator opłaca się go wyjąć i zrobić przelot ? kolega mi mówił że miał taki plan na 2.5 cala wydech robić ale niestety nie zdążył ;) co myślicie i jakie są tego koszta ? mam tu znajomego co za darmo kata wycina i daje 200-350 zł jakoś ;) od ręki

Opublikowano

Zrób tak: Wywal środek kata, zostaw puszkę. Cena nie jest zła. Kwestia jakości i tego jak to zrobi :)

Opublikowano

czy będzie dużo głośniej darł się ?

głośniej może trochę, ale końcowy tłumik może Ci rezonować, więc jak katalizator jest sprawny to lepiej niech zostanie

Opublikowano (edytowane)

Myślałem żeby mu strumienicy dobrze to nazwałem byle by nie chodził jak obecnie

Edytowane przez Gość
Opublikowano

w 1.8t bez kata nie jest dużo głośniej a za to turbo oddycha a w aucie z 96 roku kat może już być przytkany tak ze auto odetchnie kwestia tylko przeglądów chyba ze wywalisz srodek kata a puszkę zostawisz czego raczej nie polecam

Opublikowano

Chciałem Strumienice wstawić zamiast kata ale słyszałem że źle to na Turbiny działa nie wiem ile w tym prawdy , a nie chce pełnego przelotu bo to dopiero drze morde ^^ teraz po zaspawaniu tłumików nawet go nie słychać i męczy mnie to wtedy lepiej się odzywał :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...