darkman79 Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam Wczoraj rozebrałem licznik, ponieważ nie działają już mi od pewnego czasu kontrolki od temperatury oleju oraz płynu chłodzącego. Zauważyłem że w liczniku z lewej strony jest miejsce na podłączenie jeszcze jakiś przewodów. Miałem podłączone dwie kostki (żółtą i niebieską)a co z tą trzecią czarną? Czy dlatego właśnie nie działają mi wskazania temperatury? Może mam wsadzony inny licznik, ponieważ po co mi te wskazania temperatury na liczniku skoro nie są podłączone
bratpit Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 raczej masz szafe od innego rocznika nowszego zobacz z tyłu powinien gdzieś być wybity rok prod. Albo wrzuc fotke to ci powiemy 95 rok miał inne zegary jak np 98
spanky Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 bardzo mozliwe ze licznik nie jest od tego auta .... sprawdz date produkcji i dawaj foty ....
szogun0 Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Jest na forum rozpiska wtyczek do liczników, sam ją umieszczałem. Użyj funkcji szukaj.
Gość zdeniu Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Użyj funkcji szukaj. niestety jeszcze nie działa
Rekomendowane odpowiedzi