pjurzak Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Witam mam problem chcialem wylaczyc automatyczne ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h i nie moge. Posiadam audi a4 b5 2000r silnik 1.9tdi ajm. W modol komfortu nie da sie wejsc bo go nie bylo w tych rocznikach. Wchodze w centalny zamek i tam moge to przekodowac tylko nie bardzo wiem co mam zmienic bo tam to sie inaczej jakos robi nie wg. klasycznego prostego opisu. Wchodze w Centralny zamek Kodowanie sterownika Grupa 35 funkcja-> 07 i mam tam cos takiego http://zapodaj.net/477a6a66df8c6.jpg.html co tu musze wpisac zeby drzwi sie nei zamykaly podczas jazdy?? Prosze o pomoc i z gory dziekuje.
de_never Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Witam mam problem chcialem wylaczyc automatyczne ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15km/h i nie moge. Posiadam audi a4 b5 2000r silnik 1.9tdi ajm. W modol komfortu nie da sie wejsc bo go nie bylo w tych rocznikach. Wchodze w centalny zamek i tam moge to przekodowac tylko nie bardzo wiem co mam zmienic bo tam to sie inaczej jakos robi nie wg. klasycznego prostego opisu. Wchodze w Centralny zamek Kodowanie sterownika Grupa 35 funkcja-> 07 i mam tam cos takiego http://zapodaj.net/477a6a66df8c6.jpg.html co tu musze wpisac zeby drzwi sie nei zamykaly podczas jazdy?? Prosze o pomoc i z gory dziekuje. Tam gdzie masz 12897 wpisz 12865 i nacisnij wykonaj Edytowane 21 Maja 2015 przez de_never
pjurzak Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 Sprawdze i dziekuje za pomoc jakby cos nie pyklo to jak wgram to co bylo to bedzie ok po staremu?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam sedana i nie wiem ale wydaje mi sie ze dzialalo mi otwieranie samego bagaznika z kluczyka a nie dziala wiecie jak to zakodowac bo koduje wg rozpiski to srodkowy guzik nie dziala a guziki na pilocie dzialaja na odwrot zamykanie jest otwieraniem i otwieranie zamykaniem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A i to autoryglowanie zamkow wylaczylem jak zakodowalem tak jak napisal de,_never. Dzieki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi