Mesiah Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Wnętrze skóra z a4 b5 sedan. Planuje zakup i montaż w avancie. Czy nie będzie z tym problemów? W sedanie jest dzielona kanapa to wiem na 100%.
sebidi Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Było już parę wątków w tej kwestii po drobnych przeróbkach podejdzie
Mesiah Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 Nie trzeba żadnych przeróbek. Dzisiaj założyłem komplet. Tylna kanapa z sedana 98r podeszła p&p do avanta 96r. Zarówno dolne uchwyty jak i górne były identyczne. Aż się zdziwiłem. Jedyna przeróbka jaką trzeba zrobić to przełożyć skórę z tylnych boczków kanapy. W sedanie mają trochę inny kształt i są wyższe. Z avanta do sedana materiału by zabrakło ale na odwrót jest z zapasem. Wszystko gra i buczy.
Mesiah Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 No a tu były takie same. Zero przeróbek wszystko oryginał i na 100% z sedana.
Mesiah Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 No nie inaczej Gdyby ktoś chciał mogę zrobić fotki uchwytów itp.
razk Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Wiem ze stary temat ale zapytam czy zeby zamontowac oparcie z sedana do avanta wystarczy przelozyc te gorne zamki z avanta do oparcia z sedana?? Bedzie je do czego przykrecic?
Rekomendowane odpowiedzi