wiki14tm Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 w moim gniezdzie odb sa tylko 3 piny, swoja droga nie moge sie polaczyc komputerem delphi, moje pytanie jest takie czy powinny byc tam tylko 3 kabelki czy tez powinno byc wiecej, kilka dni tenu wymienialem tunel i widzialem jakby to byla oryginalna wiazka
Galetto Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Może tak być. Wystarczy +12V z pinie 16, Masa "-" w pinie 4 i K-line w pinie 7.
wiki14tm Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 W takim razie czym moge sie do tego podlaczyc. Komputer delphi sie nie laczy. Kontrolka na kompie sie swieci wiec prad jest. Nawet inspekcji nie moge skasowac A i texa rowniez nie dala rady
Mini_Tytan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 U mnie podobnie ;/ + jest - też a z kompem się nie chce połączyć, sprawdzałem nawet u znajomego z programem i to samo.
przemek1991waw Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 I co, koniec tematu? Udało się komuś połączyć? U mnie też nie działa i nie wiem co z tym zrobić. Mechanik też próbował i stwierdził że może coś być urwane dalej w instalacji. Da się podłączyć do komputera auta gdzieś dalej, w sensie bliżej niego?
Tom A4 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 brak łączności to 99% wina usuniętego immo i brak przywrócenia diagnozy
VWariat Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 U mnie również był ten problem, z tym że łączył się VCDS tylko z ABSem i niczym innym Problem rozwiązałem na skróty i podłączyłem się bezpośrednio do komputera (na krótko) jeżeli jesteś zainteresowany dokładnie jak to wyglądało napisz - zrobię zdjęcia
Rekomendowane odpowiedzi