dominik7333 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Witam, mam do was pytanie, czy brak dystansów w alusach może być przyczyną drgań samochodu powyżej 100 km/h ? Chciałbym dodać że na ziomowych alusach 15c drgań nie ma, ale teraz kupiłem nowe 16 i mam drgania, kolega mówi że przyczyną najprawdopodobniej będzie brak dystansów ale dla pewności chciałbym was zapytać czy faktycznie to może być przyczyna pozdrawiam
robitl Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 po pierwsze to następnym razem zluzuj i nie wal trzech tematów z rzędu . a po drugie to na pewno dobrze wyważyłeś te koła? drugą przyczyną może być nie brak dystansów a pierścieni centrujących, ale obstawiał bym złe wyważenie.
Fido Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 kolega mówi że przyczyną najprawdopodobniej będzie brak dystansów Zmień kolegę bo bzdury ci gada.
szakal222 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) A wyczysciles wszystko przed montazem?. Edytowane 22 Maja 2015 przez szakal222
szakal222 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Prosze nie krzycz. bo sie zamkne w sobie.juz poprawilem
Rekomendowane odpowiedzi