michalski83 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Panowie czy z odpiętym przepływomierzem w trybie serwisowym mogę kontynuować jazdę do przejechania mam 1500km przepływka padła i nie dało się jechać samochodem po odpięciu kostki przeszedł w tryb awaryjny ale bardzo mułowaty
Mateuszek1001 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Generalnie ja bym nie ryzykował, samochód pracuje teraz co prawda twardo po mapie wiec nie powinno sie mu raczej nic stać, oprócz braku mocy i spalania pewnie ponad 15l. Ale jesli masz 1500km to może warto byłoby sie rozglądnąć na szybko za jakąś sprawną.
michalski83 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) załatwiłem przepływomierz sprzedawca mówił abo go przemyć, teraz pytanie czym bo faktycznie jest w środku brudny ? a dzisiaj wieczorem mam do pokonania sporo kilometrów czyścić czy zakładać co radzicie ? Edytowane 23 Maja 2015 przez michalski83
Mateuszek1001 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Można użyć, jakiejś benzyny ekstrakcyjnej albo płynu kontaktowego do styków, albo czegoś podobnego. Ale generalnie możesz założyć przejechać ten odcinek i wtedy na spokojnie wszystko wyczyścić.
michalski83 Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Można użyć, jakiejś benzyny ekstrakcyjnej albo płynu kontaktowego do styków, albo czegoś podobnego. Ale generalnie możesz założyć przejechać ten odcinek i wtedy na spokojnie wszystko wyczyścić. Dzięki Mateuszek1001
Rekomendowane odpowiedzi