bigupbebop Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Witam wszystkich !) mam problem, auto skręca w prawą stronę..szukałem równej drogi, jak tylko puszczam kierownicę, auto jedzie w prawą stronę.. Czy ktoś mi powie dokąd w trójmieście mam jechać z tym problemem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jacek70 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 I od sprawdzenia zawiasu. Coś masz wybite lub przestawione.
bigupbebop Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) 6 wahaczy i tulej w tragicznym stanie.. Nowy komplet plus wymiana 2100(((((( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Maja 2015 przez bigupbebop
trzacha197444 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Coś drogo... Przy takim stanie o jakim piszesz musiałoby Ci generować głośne stuki.
bigupbebop Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sprzedali mi komplet wachaczy Meyle HD, sprawdzałem na necie, że koszt tego zestawu 1510pln, za drogo za robociznę może..? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Teraz jadę do Warszawy, kiedy wrócę do Gdańska, sprawdzę jeszcze raz zawieszenie... Wtedy napiszę swoją opinie o serwisie Kralech w Gdańsku;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jeżdzę już jakiś czas na tym zawieszeniu, i jestem zadowolony;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi