Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANB] 1.8 T + stage 2/H&R -40/K03RS6!/BIXY/NAVI/DRL/CLH/MAGNAFLOW 3"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No tak,tylko nie wiem czy to koło będzie pasować do b5.maszyna polerska juz jest,folia na dekory tez czeka. Wiosną będzie fajnie. :P teraz zimno trochę, nie chce mi się. Gwint trzeba kupić,na koło zdecydować się. Mój h&r będzie na sprzedaż na pewno.

Czy ktoś mi powie jakie będą najlepsze opony do felg 35 et 8j 18 cali.? Myślałem nad 215 /40 ale chcę by kolo było fajnie widać,żebym się nie gubilo na oponie. Dodatkowe pytanie,na swoim starych felgach miałem oponę 225 /45 i na felgach 17 i była taka jakby osłona,naciąg by chronić felgi. Jaka by tu musiała być opona by np uniknąć spotkania z chodnikiem.

Opublikowano

215/40 powinno byc spoko

Opublikowano

225/40 będzie oslaniac, 215 bedzie na rowno, a 205 bedzie najlepiej wyglądać :D

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

205 to za wąsko. 215 mnie kusi a 225 brzmi rozsądniej...

Opublikowano

Bierz 215 tez za taka opona sie rozgladam

Opublikowano

Orginalny rozmiar to 235/45/17 A mniejszy to drut i tyle. Przy 200+ i fwd to już w ogóle nie ma gadania.

Opublikowano

nie chcesz bawić się w naciągi itp. to bierz 225. Wcześniej 2 sezony miałem 225, teraz kolejne dwa 215 i mimo tylko różnicy jednego rozmiaru w szerokości, wg mnie na 225 było znacznie stabilniej, na pewno wrócę z powrotem do 225

Opublikowano
  • Autor

nie chcesz bawić się w naciągi itp. to bierz 225. Wcześniej 2 sezony miałem 225, teraz kolejne dwa 215 i mimo tylko różnicy jednego rozmiaru w szerokości, wg mnie na 225 było znacznie stabilniej, na pewno wrócę z powrotem do 225

Fakt,225 miałem ale łyse. Na pewno będą lepsze ale nie wiem co mi się usralo

Orginalny rozmiar to 235/45/17 A mniejszy to drut i tyle. Przy 200+ i fwd to już w ogóle nie ma gadania.

chodzi o 18 ,lecz nie zmienia to faktu z przczepnoscia. Dziś mokro,3 biegu nie było .

Edytowane przez hunter91

Opublikowano

W poprzednich autach mimo niezbyt wielkich mocy było czuć wielką różnicę w trakcji pomiędzy 215 a 225 więc dla mnie wybór prosty :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nowy mod ,który zajął sporo czasu.

Zdjęcia dziwnie wyszły ale na żywo ładniej wygląda i nie ma żadnych plam,nie wiem czemu zdjęcia tak wyszły.

31f0c0ca056cf80d8e6e4149b49382a0.jpg

269e3d930372304aadb107ae5565543d.jpg

Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wygląda niezle ja mam dylemat w swoim bo mam ori drewno i tak niewiem czy to ruszac niby piano mi pasi ale kurz ciągle by mnie na nim wkurzał :kwasny:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

polecam ten karbon jest to taki ala czarny ala popiel,super to wyglada i nie razi w oczy .

Witam
Panowie potrzebuje porady od profeski. Chce zrobić polerka by to lśniło wszystko pięknie.
Czego potrzebuje?chodzi mi o pasty jakie itd.linki by były bardzo przydatne
Opublikowano

Temat rzeka... bez maszyny, mnóstwa środków, czasu i doświadczenia niestety nic dobrego nie zrobisz. Najtaniej i najlepiej jest oddać auto do kogoś kto się tym zajmuje - taka prawda.

Opublikowano

ee da sie samemu podziałać. ja najpierw pół roku siedziałem przed kompem oglądałem filmiki (głównie po ang), przeryłem kosmetykaaut.pl a później zakup polerki, 3 pasty, jakiś wosk glinka i ogień

trzeba chęci i troche odwagi :)

Opublikowano

Wiem bo też od tego kiedyś zaczynałem :wink: ale to raczej droga zabawa dlatego napisałem, że lepiej i taniej jest oddać auto do kogoś kto to zrobi profesjonalne. Bo jak się kupi najtańszą maszynę bez stabilizacji obrotów, nie przygotuje odpowiednio lakieru, nie ma zielonego pojęcia o polerowaniu i użyje zbyt agresywnego połączenia pada i pasty to można narobić więcej szkód niż pożytku.

Opublikowano
  • Autor

Tylko o pasty ew cały zestaw mi chodzi na mój lakier.robiłem juz to,polerka mam także spox.tylko te pasty... jakie na ten lakier

http://allegro.pl/zestaw-do-polerowania-lakieru-auta-menzerna-3w1-i5080511997.html

Co o tym SĄDZICIE?

Opublikowano

No ja takim właśnie zaczynałem. Tyle że mniejsze brałem mniejsze ilości

Opublikowano

tak jak pisze misiek... niepotrzebne Ci takie duże ilości i jeszcze mała podpowiedź ze zamiast fg500 weź fg400

Opublikowano
  • Autor

no i gtara.To ile bedzie mi trzeba mniej wiecej by cale auto opierdzielic ? wstepnie trzeba porządnie auto umyc.Co polecacie ?