tomekxp2 Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Witam, może i dziwne pytanko ale mam dylemat . Trochę kasy się uzbierało i zastanawiam się co teraz zrobić? Czy zająć się wisusem i trochę go ożywić, czy zrobić Auto Detailing? Wszystko oczywiście profesjonalna robota w dobrych firmach.
Trewor87 Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Najpierw wirus. Odwrotna kolejność o tyle jest mało racjonalna, że po detailingu szkoda dawać auto na warsztat. Wiadomo że chip to zabawa z elektroniką nie smarami, ale warsztat to warsztat, i trochę brudu musi tam być. Z resztą o ile nie jeździsz na zloty to taki detailing to jedynie dla satysfakcji własnego oka, a gmeranie w programie mocniej odczujesz
tomekxp2 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 Ok, czyli trzeba będzie zacząć od programu .
Pucek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 To zależy czy chcesz żeby auto dobrze wyglądało czy też dobrze jeździło, zauważ tylko że jak oddasz auto do detailera to po tym zabiegu trzeba odpowiednio dbać o lakier więc też musisz poczynić pewne inwestycje żeby efektu lakieru bez rysy nie zniszczyć za pół roku ale o tym pewnie już wiesz, a jak nie to zapraszam do odpowiedniego działu.
tomekxp2 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 Tak jak mówisz, poczyniłem już wcześniej małe zakupy, wosk, szampon itd. Dlatego zdecydowałem, że sam poświecę dzień może dwa i trochę go odświeżę własnymi siłami a z czasem może i coś się pomyśli. Decyzja już podjęta. Najpierw program a później zobaczymy Dzięki za rady. Pozdrawiam.
carrera369 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Pójdź do kasyna i zagraj w ruletkę - może podwoisz sumę i będziesz miał i na "wisusa" i na Auto Detailing
Joziek79 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Albo nie będziesz miał w czym grzebać jak jesteś typem hazardzisty Edytowane 30 Maja 2015 przez Joziek79
tomekxp2 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 Ok, nie aktualne. Decyzja podjęta.
Rekomendowane odpowiedzi