lestar Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Witam Nie działa podnoszenie i opuszczanie szyby z przycisku oraz słychać tylko wysokie tony z głośnika, natomiast centralny zamek jak i sterowanie szybą z poziomu drzwi kierowcy jak i z kluczyka działa. Dodam, że jest także brak podświetlenia przycisku. Dodam, że szyby nie są zablokowane z przycisku jak i z MMI. Tylne lewe w pełni sprawne. Wstępnie oglądałem wiązkę- jednak wydaje się ok, czyżby sam przycisk ? a może moduł sterowania drzwi ? Dlaczego głośnik prawie, że nie działa ? Niestety bezpiecznika nie znalazłem od prawych tylnych drzwi- chyba, że rzeczywiście jest a ja o nim nie wiem. Rok produkcji 2010 10 miesiąc- bezpieczniki z tyłu
lestar Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 Przy ostatnim podpięciu brak, możliwe, że poprzedni właściciel usunął pod sprzedaż.. Możliwe, że warto sprawdzić podobnie. Gdyby nie fakt, że głośnik w pełni nie działa obstawiałbym na sam przełącznik ale dwie usterki na raz ?
andynl Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Obejrzyj wiązkę drzwi (nie tapicerki) może coś gdzieś tam jest popaprane w kablach
lestar Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 nie ma od tego odpowiedzialnego za prawe tylne drzwi bezpiecznika ?
wrclaguna Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 nie ma od tego odpowiedzialnego za prawe tylne drzwi bezpiecznika ? wszystkie kable ida do sterownika drzwi a pozniej przez gume miedzy słupkiem a drzwiami .
Rekomendowane odpowiedzi