Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Głębokość montażu głośników w drzwiach Audi B5 96' - moze ktos pomoze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje pomocy odnosnie montazu glosnikow w drzwiach przednich- chodzi mi naturalnie o te 13stki. Jaka jest glebokosc montazowa? Ile jest tam miejsca. Chce zakupic juz cos porzadnego. Radio upatrzone wzmacniacz sub rowniez, potrzebuje tylko czegos porzadnego w drzwi przednie. Bede rozbieral tapicerke- mam nadzieje ze bedzie to w ksiazce wydawnictwa AUTO "Sam Naprawiam" - potrzebuje wymienic te glosniczki ale rowniez zalozyc centralny z pilota bo kluczyk mnie irytuje za bardzo :)

Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz.

Opublikowano

chcesz robic gruby sprzet na 13cm glosnikach ?

:thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Jasne ze tak- 13stki to extra sprawa. Wiem ze moge wpakowac jakies dystanse ale nie chce mi sie w to bawic. Podstawa do dobrego sprzetu bedzie wlasnie subwoofer . Przednia scena bedzie oparta prawdopodobnie o jakies infinity albo cos typu Dego PO-650 . Akurat o to sie nie martw- to nie ma byc sprzet na zawody car audio ale ma ladnie grac.

Ponawiam wiec pytanie o glebokosc montazowa :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem wejdzie tam max 60mm tak było w przypadku montazu 16tek na którymś temacie sie doczytałem :gwizdanie:

Opublikowano

to ty to nazywasz bez szczegolnych przerobek? sproboj a sie przekonasz, bawie sie z tym od tygodnia i kilka razy juz cos przerabialem bo cos nie pasuje.[br]Dopisany: 26 Październik 2008, 14:36_________________________________________________a wracajac do tematu jezeli chcesz kolego zamontowac te 13 w miejsce starych glosnikow to bez problemu ,nie martw sie o glebokosctylko bedziesz musial najpierw jakis dystans przykrecic bo rozstaw srub sie zazwyczaj nie zgadza. a jezeli chcesz przykrecic nejpierw panel do drzwi to i tak nie bedzie problemu u mnie 16 mialy 60cm i z bolem ale sie zmiescily.

Opublikowano

u mnie 16 mialy 60cm i z bolem ale sie zmiescily.

To chyba trochę wystawały za drzwi :decayed:

Opublikowano

dokladnie 58cm i nie rżnij cwaniaka :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Bobek wielkkie dzieki za pomoc! Wlasnie o taki konkret mi chodzilo.. Szczerze wole nie bawic sie w przerobki. Nie wiem kto tu co ma w aucie. Lubie dobra muzyke ale bez przesady. Nie bede z A4 robil wiejskiego tuningu. Wstepnie chce z przodu glosniki dobrej klasy- tak 13 cm - i z tylu dwie elipsy i dwie wysokotonowki bezmagnesowe ktore wyrownaja niska czestotliwosc skrzyni basowej ktora bedzie w bagazniku. Fader ustawiam sobie na tyl i bedzie gralo dobrze uwierzcie...

Skrzynka troszke potrafi :)

http://www.youtube.com/watch?v=QW0V1WwczRI

Nie chce bawic sie w zabudowe - mialbym moze i na to pieniadze ale uzywam bagaznika bo czesto jezdze w trasy i po prostu musze miec cos co moge w kazdej chwili wyjac. :)

Opublikowano

co to za model ? to u ciebie w wozku czy tylko filmik? wymiata nieziemsko.

Opublikowano
  • Autor

gto 1204 bp-d :) Troche gra. Ten filmik nie byl krecony u mnie- u mnie sie jednak dzialy takie same kwestie jak na chwile podlaczylem :)

Opublikowano

heheh fajnie fajnie :good: ale zobaczcie do profilu Nowak_zg tam to dopiero zamiata w samochodzie :kox:

Opublikowano

ja zrobiłbym w przednich drzwiach sredni i wysoki ton tylko a subwoofer niech podkresla bas ;)