szkopek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 chce wstawic rurke zamiast kata,ale nie mam zamiaru przeplacac wiec sam sobie ja wyspawam czy wiecie z jakiego samochodu mozna użyć czesc rury wydechu ktora ma 2,5 cala??
zdeniu Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 a nie lepiej iść gdzieś do sklepu i kupić kawałek rury
Reggi Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Kolego jedz to tłumikarza i napewno znajdziesz za pare groszy odpowiedni kawałek rurki Tak poza tym to
poziek Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Niech wygląda mniej wiecej tak: tylko z jednym gniazdem na sonde lambda
nex Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 ja oproznilem kata, przecialem na pol wstawilem rurke i zespawalem ladnie po czym pomalowalem
poziek Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 ja oproznilem kata, przecialem na pol wstawilem rurke i zespawalem ladnie po czym pomalowalem pięknie
Rekomendowane odpowiedzi