zapamietajnick Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Siemanko. Mam takie jedno, proste pytanie. Mam obecnie radio CONCERT II i chciałbym je zmienic na 2din.. myslalem powaznie nad Pioneer MVH-AV270BT lub ori. Navi plus. Powiedzcie mi czy zmiana tego radia na pioneera wpłynie na jakosc dzwieku ? Mam BOSE i sie martwie ze zacznie szelescici z tym pioneerkiem. Jesli podobny temat juz byl ruszany o tym radiu to podajcie link bo nie mogłem nic znalezc.
Tomhanks Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Możemy się zamienić, oddam RNS E z mapą, Ty dasz mi Pionera MVH-AV270BT
GRESTA88 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Chcę zrobić podobnie jak Ty wymyśliłeś już coś ? wiesz jak to będzie działać mam ten sam problem BOSE i myślę o radiu 2din
ziomal-84 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 bose wymaga napiec 4v na wejsciu a pioneer ma 2v
GRESTA88 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 To muszę szukać radia z napięciem 4v ?
Rekomendowane odpowiedzi