bocian09 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Odkopuję temat. Ktoś chętny na wspólną ściemę szyb w tym bądź następnym miesiącu(mi to obojętne) ?? Co do miejscówki to proponuję Radis http://www.tanieprzyciemnianie.pl/ jbc /pw. Ja jestem wstępnie umówiony do nich na 18 kwietnia więc można się przyłączyć jak komuś pasuje termin
daffy Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tak tylko ciekawie jak robią widziałem kilka autek i spoko Kolego a gdzie dokładnie masz namiary na scieme szyb jeżeli nie jest to tajemnicą? żadna tajemnica miejscowość Hadykówka (trasa Nowa Dęba - Rzeszów) http://www.hej.mielec.pl/baza-ogloszen/art22009,darkfol-przyciemnianie-szyb-jakosc-za-najnizsza-cene.html ciekawe jak by grupowo u nich tylko czy byli by chętni na "wycieczkę"? tydzien temu robiłem w Hadykówce za awanta b8 zapłaciłem 260zł czas 2h.30 min solidna robota polecam
Goofy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 tydzien temu robiłem w Hadykówce za awanta b8 zapłaciłem 260zł czas 2h.30 min solidna robota polecam tak kolego ale jedz od nas do mielca szyby ciemnic, to wole ta stówkę dołożyć i czasu tyle nie marnować,
daffy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) To nie jest w Milelcu. Trasa Nowa Dęba -Rzeszów w miejscowosci Hadykówka jak masz daleko to lepiej dopłacic i zrobic na miejscu [emoji1] Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez daffy
Goofy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) To nie jest w Milelcu. Trasa Nowa Dęba -Rzeszów w miejscowosci Hadykówka jak masz daleko to lepiej dopłacic i zrobic na miejscu [emoji1] Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka kolego patrzyłem ok 150 km, w jedna stronę, obecnie kolega xMarcin95x przy dobrych kontaktach za avant-a zapłacił 350 PLN. wiadomo u ciebie 100 taniej ale czasu trzeba dużo stracić, zawsze można coś zwiedzić przy okazji, wiec jak kto woli, Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez lucjan0681e
daffy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mozesz pozwiedzac poligon w Nowej Dębie i jeszcze niedaleko jest Jezioro Machowskie w miejscowosci Tarnobrzeg Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Goofy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mozesz pozwiedzac poligon w Nowej Dębie i jeszcze niedaleko jest Jezioro Machowskie w miejscowosci Tarnobrzeg Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka poligon w Nowej Dębie już zwiedzałem raz 2 tyg, drugim razem miesiąc a Ziute (starsza kobieta) to wszyscy znali i zapamiętają jako najlepszego dostawce w fajki i alkohol (to były czasy) :drunk:
pawel212333 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 hehe tak były ziuta już nie żyję niestety
M@rcin Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To nie jest w Milelcu. Trasa Nowa Dęba -Rzeszów w miejscowosci Hadykówka jak masz daleko to lepiej dopłacic i zrobic na miejscu [emoji1] Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka kolego patrzyłem ok 150 km, w jedna stronę, obecnie kolega xMarcin95x przy dobrych kontaktach za avant-a zapłacił 350 PLN. wiadomo u ciebie 100 taniej ale czasu trzeba dużo stracić, zawsze można coś zwiedzić przy okazji, wiec jak kto woli, potwierdzam, robota pełna profeska dzięki Lucjanowi
kalas Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Z racji powiększenia rodziny kupiłem sobie sharana i chce w nim przyciemnić szyby. Może byłby ktoś chętny bo już przy 2 samochodach dają lepsze ceny, a mi w audi przyciemniane nie potrzebne. Zastanawiam się nad przyciemnianiem w radisie.
Goofy Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Z racji powiększenia rodziny kupiłem sobie sharana i chce w nim przyciemnić szyby. Może byłby ktoś chętny bo już przy 2 samochodach dają lepsze ceny, a mi w audi przyciemniane nie potrzebne. Zastanawiam się nad przyciemnianiem w radisie.Radis dobry ale drogi, nad twoim postem kolega Marcin robił u kolesia odemnie, pogadaj z Marcinem nad wykonaniem bo niechce robić sam reklamy, jakby co służę namiarem, sam u niego robiłem i zadowolony jestem.Cena też będzie pewnie niższa za b7 ostatnio było 350 i myślę że dobra cena. Zadzwonić zapytać zawsze możesz
M@rcin Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Potwierdzam, gość zna się na rzeczy Wykonanie super ale cena nieadekwatna do roboty (za tanio, ja bym się na jego miejscu lepiej cenił hehehe ) Polecam Edytowane 26 Lipca 2016 przez Marcinx52
kalas Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Potwierdzam, gość zna się na rzeczy Wykonanie super ale cena nieadekwatna do roboty (za tanio, ja bym się na jego miejscu lepiej cenił hehehe ) Polecam Podeślijcie jakiś kontakt do tego ściemniacza
Goofy Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Potwierdzam, gość zna się na rzeczy Wykonanie super ale cena nieadekwatna do roboty (za tanio, ja bym się na jego miejscu lepiej cenił hehehe ) Polecam Podeślijcie jakiś kontakt do tego ściemniacza Napisz ile powiedział, tak z ciekawości
kalas Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Potwierdzam, gość zna się na rzeczy Wykonanie super ale cena nieadekwatna do roboty (za tanio, ja bym się na jego miejscu lepiej cenił hehehe ) Polecam Podeślijcie jakiś kontakt do tego ściemniacza Napisz ile powiedział, tak z ciekawości Sharan ma więcej szkła więc 400zł - umówiłem się na sierpień
Goofy Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 To dobra cena wg mnie, wrzuć foto po robocie, Pytales w innych miejscach? Ile wołali?
kalas Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Pytałem, w innych miejscach co najmniej 480zł Wrzucę fotki i opiszę co i jak, ale to dopiero w połowie sierpnia. dzięki za kontakt do tego gościa
Goofy Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 To mają chłopaki robotę, oni robią przyciemnienie dla jednej z lubelskich znanych firm. Znam właściciela i dzięki temu zrobili mi taniej i namiar został.
Rekomendowane odpowiedzi