Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Lusterko Donelly z czujnikami wylało

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano patrze a tu z lusterka mi kapie jakiś olej. Lusterko ma teraz nie wyraźny obraz jak zaparowany. Na odwrocie jest znaczek audi i napis Donnely. Lusterko z tyłu ma czujnik jakiś skierowany w strone przedniej szyby i z przodu na dole też jest jakiś czujnik, niektóre tutaj mają przycisk moje nie ma.

Pytania: pewnie lusterko do wymiany? Na jakie wymienić? Jak sprawa wymiany wygląda, jak sie za to zabrać, ono chyba jest jakoś przyklejone.

Opublikowano

Fotochrom Ci się rozlał. Kupujesz identyczne lustro, a do wymiany musisz zdjąć osłonkę z tyłu lustra (są na wcisk), tą przy szybie i przekręcić lustro o 90 stopni, tylko nie pamiętam, w którą stronę.

Opublikowano

Chyba nie, ale dla pewności poproś o numer. Jeśli dobrze pamiętam, to te z 4F0 na początku nie pasują.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sie macie

Podepnę sie pod temat, bo u mnie tez wylało lusterko fotochrom w środku ,szukam teraz nowego na wymianę, mam własnie takie bez przycisku jak były montowane w B5 i czy te z przyciskiem będa pasowały???

Znalazłem u gościa takie z przyciskiem z gniazdem takim jakim mam z 6 pinowa wtyczką ale ma dodatkowa 2 pinowa wtyczkę i jeden dodatkowy czujnik od strony szyby którego ja nie posiadam

czy to bedzie pasowało?????

Opublikowano

Sie macie

Podepnę sie pod temat, bo u mnie tez wylało lusterko fotochrom w środku ,szukam teraz nowego na wymianę, mam własnie takie bez przycisku jak były montowane w B5 i czy te z przyciskiem będa pasowały???

Znalazłem u gościa takie z przyciskiem z gniazdem takim jakim mam z 6 pinowa wtyczką ale ma dodatkowa 2 pinowa wtyczkę i jeden dodatkowy czujnik od strony szyby którego ja nie posiadam

czy to bedzie pasowało?????

noe będzie, ten dodatkowy czujnik i wtyczka do niego to czujnik deszczu. wtyczka jest 3, a nie 2 pinowa.
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam serdecznie, odswieze temat ,mam podobny problem , lusterko fotochromatyczne mi wylało u dolu, i chcialbym sie dowiedziec dwoch rzeczy. Wiem ze pod tym slupkiem co jest przyczepiony jakby do szyby leci kabelek z kostka malutka , wiem jak lusterko sciagnac z tej kulki , i chcialbym wiedziec jak lusterko odpiac od tego kabelka jak juz z tej kulki zdjalem , a najlepiej zeby sie nie bawic juz czy da sie jakas calosc czyli lusterko i ten slupek co jest przyczepiony do szyby zdjac calkowicie , chcialbym w calosci jak sie da zdjac to wszystko i kupic normalne lusterko , takie zwykle i czy bedzie sie dalo je przyczepic tak normalnie ? Pozdrawiam

Opublikowano

Po co chcesz zdejmować wiązkę? Jak zamierzasz kupić na razie normalne lusterko, to wiązkę po prostu schowaj w lampce podsufitki. Jaki masz kolor lusterka? Bo jakieś wewnętrzne mi gdzieś leży w piwnicy...

Opublikowano

Czarny kolor.

Opublikowano

A to nie mam.