Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Porada odnośnie świateł oraz chromów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ,

Na wstępie muszę powiedzieć, że to forum jest genialne ;) odnalazłem już dużo rzeczy które szukałem ale mam dwa pytania , które mnie nurtują :) W dodatku muszę się przyznać, że nie mam zbyt dużych zdolności manualnych więc to o co chce zapytać nie wykonam raczej sam. ;) Dlatego :

1. Czy zna ktoś ''dobrego'' mechanika, pasjonata Audi któremu można powierzyć swoje autko ? Albo chociaż jakiś serwis , który np zajmuje się poprawą wizualna pojazdu w Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej, Bedzinie lub Mysłowicach ?

2. Wiem, że temat był poruszany ale.. mam zwykłe czarne obramówki a chciałbym posiadac chromy i tu rodzi się pytanie można je kupić w sklepach typu Norauto? inter Cars? czy trzeba zamawiać przez internet? oraz czy we wcześniej wymienionych sklepach montują je?

3. Pytanie nr 3 tyczy się świateł . Chciałbym aby moje wyglądały tak :

bqa4q87r.jpg

Tzn chodzi mi o ten paseczek LED pod spodem. Gdzie mogę taki kupić? i W Inter Cars zamontują mi takie coś ?

Oraz czy jest ktoś w stanie napisać ile np. kosztowałaby wymiana ''wyglądu'' świateł .. chodzi mi o to ze posiada model z 2003 a chciałbym mieć wyglądc np.z 2007..wiecie o co chodzi ? Zna ktoś kogoś kto zajmuje się takimi rzeczami na Śląsku ?

PS! Wiem, że dla niektórych moej pytania są banalne lecz nie jestem uzdolniony jeśli chodzi o mechanikę etc.. dlatego zwracam się do Was z pomocą ;) Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi oraz pozdrawiam!

Opublikowano

W inter cars na pewno nie montują, sprzedają cześci tylko. Mogą miec taka listwę LED. Na slasku, podjedz do xenon-ekspert z katowic. Ostatnio mi robili fachowa robota. A to jest nietuzinkowa naprawa, wiec musisz sie dowiedzieć. Ale chyba ogarną...

Opublikowano

W ramach info lampa ze zdjęcia to biksenon.

Opublikowano

kolego co do obwodek chromowanych to szukaj uzywek na allegro lub nowe w aso,montaz albo samemu lub np w aso ale wiadomo ze to kosztuje u nich

Opublikowano
  • Autor

Kolego Chadury dzięki za linki ale oni mają siedzibe w Poznaniu ;d więc to troszkę daleko ode mnie :) i dzięki za info teraz wiem, że to biksenon ;)

Opublikowano

Ta lampa z ledami to moja robota,w sklepie raczej takich nie kupisz.

Opublikowano

Ta lampa z ledami to moja robota,w sklepie raczej takich nie kupisz.

Pochwal się pracą bo wygląda całkiem fajnie.

Opublikowano
Taki film z ich działania: