czachapll Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Na prośbę kuzyna wstawiam logi, bo wydaje mu się, że auto trochę słabe Czy jest coś nie tak? http://vaglog.pl/log_221258.html silnik AVF Edytowane 14 Czerwca 2015 przez czachapll
mkonikowy Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Hello Na pewno widać ze przeplywka trochę za dużo mierzy.. Auto dymi ma Czarno przy Przyspieszaniu? Gdzieś nieszczelnosc w dolocie musi być. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
czachapll Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Hello Na pewno widać ze przeplywka trochę za dużo mierzy.. Auto dymi ma Czarno przy Przyspieszaniu? Gdzieś nieszczelnosc w dolocie musi być. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka niby nie dymi ale pewny nie jestem
lukaszooo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Nie wprowadzaj ludzi w błąd...... to nie afn ze przepływka ma mierzyć do 1050mg, dla AWX jest do 1250mg dla AVF nie mam danych ale albo jest tyle samo lub więcej ze wzgl na wiekszy moment tego silnika. Z loga 11 można wnioskować ze turbo się przycina bo po wstaniu ciśnienie leci aż do 2600 wiec prawdo podobnie się przycina. Korekcje ok. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez lukaszooo
Rekomendowane odpowiedzi