Janis Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam, ostatnio zauważyłem, że po tegorocznej zimie ( mimo, iż nie była jakaś straszna ) zauważyłem duże ślady tył hamulców. Hamować to hamuje wiadomo, ale chciałbym wymienić na nowe od razu z zaciskami może, ponieważ jednem mechanik powiedział, że mogły się zaciąć w środku repertuarki czy coś takiego jakie doradzilibyście na wymiane ?
xork Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) na youtubie masz sporo filmow , jesli nie pozrywasz gwintów odpowietrznika i śruby "banjo" to dasz sobie rade , tylko nie dopusc do wycieku calego plynu ze zbiorniczka ( bo odpowietrzanie komplikuje) Co potrzebne ? zestaw naprawczy {gumy) z tłoczkiem lub bez(zalezy od stanu) z prowadnicami lub bez ,smar Edytowane 14 Czerwca 2015 przez xork
StrusQ Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam, ostatnio zauważyłem, że po tegorocznej zimie ( mimo, iż nie była jakaś straszna ) zauważyłem duże ślady tył hamulców. Hamować to hamuje wiadomo, ale chciałbym wymienić na nowe od razu z zaciskami może, ponieważ jednem mechanik powiedział, że mogły się zaciąć w środku repertuarki czy coś takiego jakie doradzilibyście na wymiane ? Wejdz na dzial ogloszenia komercyjne i napisz do jednego z forumowiczów np.dzik i dostaniesz co potrzebujesz lacznie z porada co wybrac.Wszystko szybko i sprawnie z zadowoleniem 100%
Janis Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dzięki koledzy nigdy nikt nie zawiódł mnie na forum, genialnie.
Rekomendowane odpowiedzi