Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Avant by n-x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkic, chciałbym się pochwalić moim nowym zakupen czyli A4 b5 Avant z silniczkiem 1.8 v5. Na pokładzie radio CD, klimatronik, ABS , el. szyby przód, el. lusterka, 4x Airbag, manualna skrzynia, auto w nienagannym stanie technicznym, i o dziwo bezwypadkowe ( jedynie nadkole prawe tylne było robione ) oraz to że całe auto ma podwójny lakier ( 250 do 280 mikronów ) czyli ktoś go całego lakierował na oryginalny kolor jak z fabryki, ale zrobił to naprawdę bardzo profesionalnie. Załączam fotki podglądowe, pełną fotorelacje załącze w najbliższym czasie, Pozdrawiam Piotr :)

mjlhddtt.jpg

4oubf8lw.jpg

Edytowane przez n-x

Opublikowano

to nie ma przypadkiem poliftowych drzwi? :)

Opublikowano
  • Autor

Rocznik 98 grudzien

Opublikowano

to nie ma przypadkiem poliftowych drzwi? :)

Widać że przedliftowe w kolorze.

Opublikowano
  • Autor

Co o niej sadzicie ?

Opublikowano

Co o niej sadzicie ?

No niebieska :decayed:

Opublikowano

Pelicanblue - taki jak mój :)

Opublikowano

Fajna niebieska jedynie co brakuje ramek klubowych :)

Opublikowano
  • Autor

A gdzie takowe mozna znalesc ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

ostatnimi czasy wymieniłem całe oświetlenie wnętrza na ledy smd w kolorze białym, zamontowałem short shiftera , podłączyłem oryginalny subwoofer i wzmaczniacz bose, wymieniłem radio na sony bez cd z wyjściem usb i aux, w przednich drzwiach zrobiłem wygłuszenie oraz zamontowałem głośniki marki focal ( trzeba było zrobić niewielkie ramy w drzwiach by je zamontować ), w chwili obecnej lakieruje przedni grill na czarny półmat, wszystkie zdjęcia wrzucę pod koniec tygodnia :)

IMAG0165j_srrswsn.jpg

Witam, jak obiecałem spóźnione lecz jest foto grilla - koszt polakierowania u mojego znajomego lakiernika to 60 zł :)

Aktualnie jestem w trakcie wymiany hamulców, i na pokład lądują EBC Turbo Groove , klocki EBC Yellow Stuff, wymienione przewody na oplot stalowy, kolor żółty :P HEL Performance, zalane płynem EBC BF307+, po założeniu powiem jakie wrażenia z hamowania. W planach do założenie przez zimę, gwint AP, felgi 18" - szukam na razie co mi się podoba , rozpórka Wiechers, oraz układ wydechowy z kwasówki + komplet tłumików firmy Magnaflow. W przyszłości prawdopodobnie montaż BAM-a :) o Wszystkim będę informował na bieżąco.

Tu jeszcze taki mały bonus - film jak przyspiesza aktualnie :) Wiem szały nie ma, ale jak na razie wystarcza.

Edytowane przez n-x

Opublikowano

łe no zdrowy adr.Dobrze sie zbiera powiem Tobie. Kumpla adr na bank tak nie jedzie.Dobrze jedzie :banan:

Opublikowano

Ladne A4, widać że bardzo dbasz i to się ceni. ;-)

Co do planów to nie wiem czy wiesz ale nie było silników o oznaczeniu BAM wzdłużnie montowanych.

Opublikowano

kolego Ahmet ładny nick

uchodźcy na forum? :decayed:

Edytowane przez Kamyk

Opublikowano
  • Autor

Cos wiekszego na pewno wyląduje pod maską , to tylko kwestia czasu :)

A jeżeli nie BAM to może coś innego , co polecić?

AVJ też odpada ?

Edytowane przez n-x

Opublikowano

A opłaca Ci się robić swap ?
Koszta spore, chyba lepiej sprzedać (tym bardziej że masz zdrowe auto, to szybko pójdzie) i zakupić z docelowym motorem

Opublikowano
  • Autor

Mam sentyment do tego auta , dodatkowo buda jest bezwypadkowa a po drugie lubię sobie dlubac przy nim :)

Opublikowano

Bardzo fajnie się zbiera :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nic specjalnie przy niej nie robiłem miała wymienione świece, olej zmieniony na 5W40 Castrol Edge , i komplet filtrów Knechta :) Zapomniałem dodać że lampy jadą do malowania I będą czarne środki oraz tylne lampy oklejone delikatnie czarną folią :) Znaczek Audi i znaczek modelu też idą do lakierowania do lakiernika - kolor czarny pół mat tak jak grill :)
Oprócz tego zamierzam dekory okleic folią a la carbon 3M 3D matowa z wyczuwalna fakturą . W Krakowie na ul. Zbożowej mają te folię jest genialna w dotyku :)

Witam, sorry że mnie trochę nie było ale jak widzę zainteresowanie tematem też jakieś ogromnie nie było, heble przód gotowę , tarcze przednie ebc turbo groove + klocki yellowstuff + przewody HEL performance stal wszystko zalane płynem Motul 660 RBF poniżej wrzucam fotki hebli :) W czwartek robię tył na ATE :)

IMAG0175j_srweqxa.jpg

IMAG0178j_srweqnp.jpg

IMAG0179j_srweqnr.jpg

Co dalej już wkrótce :)

Edytowane przez n-x

Opublikowano

Dobra robota! ;-)