niebieski708 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 To fakt ;-) jak będę składał to porobię więcej zdjęć, żeby niektórzy mogli sami to zrobić jeśli mają możliwości :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 To fakt ;-) jak będę składał to porobię więcej zdjęć, żeby niektórzy mogli sami to zrobić jeśli mają możliwości :-) A ty dostępny na forum...??? Zamiast sie na urlopie relaksowac ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wcześniej pojechaliśmy żebym nie myślał o aucie ;-) ale na telefonie forum działa :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wcześniej pojechaliśmy żebym nie myślał o aucie ;-) ale na telefonie forum działa :-P Hehe, to sie nazywanzboczenie zawodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wcześniej pojechaliśmy żebym nie myślał o aucie ;-) ale na telefonie forum działa :-PHehe, to sie nazywanzboczenie zawodowe Zboczenie owszem ale raczej na punkcie samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mortiis, sobota? Wiesz o co chodzi Daj znac, pisze szybciej zeby ewentualnie dogadać wcześniej co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzwonił kumpel wszystkie cześć z serwisu już ma :-) pod koniec tygodnia składam :-D Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzwonił kumpel wszystkie cześć z serwisu już ma :-) pod koniec tygodnia składam :-D Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Teraz to najchętniej już wracalbys z urlopu hehe... Mam nadzieje ze sobie z tym poradzicie , odpalicie bestie i wszystko bedzie chodziło !! Uszczelki pod pokrywy zaworów tez brałeś nowe?? Pamiętaj o fotkach :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ba ;-) zobaczymy jak wyjdzie. Dam znać co i jak :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A jak ma wyjść na pewno wszystko będzie grać dawaj foto ze składania, PrzemoS4 sobota jak najbardziej na pw dogadamy resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Specjaliści składali chyba rozrząd... Do tego w fazatorach rozpadły się podkładki pod sprężynki... I jedną sprężynkę trochę zjadło :-P fazatory w niezlym stanie ogólnie ;-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Widzę ze prace idą do przodu....tylko tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Walczyłem z fazatorami... Dobrałem nową sprężynę do jednego i do obu dorobiłem pod sprężynki podkładki bo się rozpadły i dlatego mialem odgłos przy odpalaniu... Zabezpieczenie fazatora nie odbijało i go nie blokowało :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 niebieski708 ładnie działasz i chyba będzie tak jak rozmawialiśmy przez telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Darku tylko pamiętaj _ - _ bez pośpiechu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dziś idzie reszta do poskładania :-) do weekendu powinienem skończyć silnik :-) jeszcze malowanie części ;-) żeby wyglafal tak :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ładnie się będzie komora prezentowała, korek oleju od R8 też wrzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Hmmmm a mogłem i u siebie coś takiego na koniec zrobic....chyba za bardzo byłem przejęty kosztami hahahahaahaaaa i całkowicie cosik takiego mi wyleciało z głowy. Pomysł b.fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jak patrzyłem na ceny korków to tak 400 zł trzeba by zostawić za dwa korki hehe ale malowanie ja najbardziej w dechę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi