niebieski708 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Widziałem ceny kora ;-) jak Żona się nie dowie to kupię x-) miała być tylko wymiana rozrządu ;-) a koszta wzrosły tak że a4 b5 by kupił ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A 4 b5 to takie minimum przy tych kosztach....moja żona to już nie chce wcale słyszeć auto... Haha nie wiem o co jej chodzi... fura mi stoi pod domem po kilku dniach wracam z roboty i biorę klucze z s4 a ona mi na to " gdzie znów jedziesz" lol -o co ci chodzi jej odpowiadam , jak 4 dni nie jeździłem to jadę sie przejechać ... Nie uzywane jej mowię ze sie popsuje....i mam sw spokój.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czego się nie robi dla przyjemności :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Panowie chciało się V8 to ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mortiis, jestem pod wrażeniem twojego wydechu... :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Przemo ja wciąż nasycam uszy tym dźwiękiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Aż strach pomyśleć jak wywalisz do końca katy... Darek, wrzucaj jakieś foty z zakresu prac..... Edytowane 28 Czerwca 2015 przez PrzemoS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Przemek jutro wywalam katy i środkowe tłumiki robie na v-clambach o ile będzie na tyle miejsce, napisze jak brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Co na to sąsiedzi :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kurde, każdy coś działa a mnie ostatnia wizyta w ASO pokonała, szyby chciałem ściemniać a tu oc mi sie jeszcze wysrało...w dodatku żona nie odpuści i roczek małej muszę zorganizować a potem moja trzydziecha w sierpniu...jak po złości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kurde, każdy coś działa a mnie ostatnia wizyta w ASO pokonała, szyby chciałem ściemniać a tu oc mi sie jeszcze wysrało...w dodatku żona nie odpuści i roczek małej muszę zorganizować a potem moja trzydziecha w sierpniu...jak po złości no widzisz to w sierpniu wpadają zabawki do eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski708 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Na trzydziestkę zrzucimy się na kurek oleju z R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Na trzydziestkę zrzucimy się na kurek oleju z R8 hmm można pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Hehe , dobre :) Moja lista życzeń 1. Opony lato bridgestone 235/40r18 , kpl oczywiście - potrzebne bo jeżdzę na zimowkach :( 2. Ściemnianie wszystkich szybek - na to mam zgodę od żonki 3. Nowe tarcze hamulcowe przod , tył plus dobre klocki - jeszcze nie trzeba bo dobre ale jak dają to biorę 4. Mógłby byc kpl układ wydechowy z aktywnymi klapkami - moje takie plany na przyszłość 5. Gwintowane zawieszenie- chciałbym bo nigdy czegoś takiego nie miałem 6. Bon na paliwo - zawsze by sie przydało 7. By sie jeszcze nazbierało Korek tez super sprawa ;) Ja tam wybrzydzać nie będę.. Takie coś wczoraj znalazłem, tyle ze ta cena.... JHM Supercharger Kit for B6-B7 S4, Stage 1 [JHM-B6B7S4SCS1] $8,900.00 $7,950.00 Skopiujcie i w google wklejcie to wyszukać i dajcie opcje tłumacza na pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Myślę że zostaniemy przy korku a kompresor do siebie zakoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja tam do zgody jestem, w sumie gdybym miał mieć kasę i pakować kompressor to grubo bym sie zastanowił czy warte to jest tych pieniążków?.ale jak byłaby okazja to chętnie bym sie eska z takim czymś przejechał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Jasne że nie warte tyle pieniędzy ale mieć taką to marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 :) :) :) :) Panowie , byłem u znajomego zobaczyć jego furke.... Zeby żona miała czym jeździć, jakiś czas temu dostała od niego r8 w słabszej wersji v8 ;) Hehhhhh- korek oleju tez widziałem, zamienić sie nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Przemo, trza było wykręcić i w nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi