waldi1960 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Mam problem z kierunkowskazami. Po włączeniu mignie kilka razy i zapala się na stałe, nie ważne czy prawa czy lewa strona. CZasazmi migają bez problemów, ale często jest tak jak napisałem wyżej. Podopwiedzcie proszę od czego zacząć? Bo tak sobie myślę że to chyba przerywacz.......... A może ktoś ma na zbyciu? Audi a4 B5 po 1 lifcie 99 rok, AFN. Pozdrawiam. (sory zależy mi na szybkim naprawieniu)
Kolo91 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 wymień przycisk miałem to dwa lata temu i winien był przycisk świateł awaryjnych
waldi1960 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzięki. A le jeszcze mam problem czy kupić nową podróbkę czy używany orginał w podpobnej cenie? A możę ktoś ma do sprzedania? Pozdrawiam. Ps. Wmontowałem ten cały włącznik awaryjnych i po włączeniu kierunków jak się zatrzymał to stuknąłem w niego i zaczął działać, ale za chwile znów to samo, zatrzymuje się..
marcin_franz Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak kupisz używkę, to nie wiadomo na co trafisz i znowu za jakiś czas może paść. Ha kupilem nowy i mi śmiga. A po puknięciu zaczął Ci działać, bo w środku sa przekaźniki i w jednym od kierunków blokują się styki i jak się puknie to dopuszczają.
Tommy Gun Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Jestem miesiąc po wymianie tego bajeru. Też na początku waliłem w przycisk czym się dało ale usterka była tak irytująca że pojechałem do aso. Zapłaciłem niecałe 180 zł, stary moduł wyszarpałem kombinerkami w kilka sekund, założyłem nowy i po problemie. Winę ponosi taka cienka blaszka. Jak jest wyrobiona to po prostu się zawiesza i świeci na stałe. Nie próbuj tego rozbierać bo stracisz czas i nerwy. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Tommy Gun
waldi1960 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedzi. Nie wiem tylko czy kupić podróbkę na Allegro (ok. 70 zł) czy używany ori w podobnej cenie. Blisko mnie, u Wajdemajera, ori nowy prawi 250 zł............ A może ktoś ma do sprzedania coś pewnego?
Fazii Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) ludzie po co tyle kasy na to wydawać. Kup przekaźnik za dwa złote i wymień Wszystko opisałem w linku poniżej dla obu typów przekaźnika. Post #27 i #41 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/62977-all-b5-regeneracja-przerywacza-kierunkowskazow-po-ii-lifcie/page-2 Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Fazii
Rekomendowane odpowiedzi