Booster Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Z racji, że moja Aczwóra stała się dla mnie uciążliwa na dłuższych trasach postanowiłem przesiąść się na rodzinny dupowóz, zapadła decyzja o zakupie Audi S5 silnik 4.2 V8 354KM skrzynia manualna wyposażenie standardowe jak na S5 fotele podgrzewane w pełnej elektryce z pamięcią parktronic przód i tył kierownica multifunkcyjna klimatyzacja 3-strefowa Bang&Olufsen lusterka fotochromatyczne składane czujnik deszczu czujnik zmierzchu skrętne bi-xenony tempomat comming /leaving home itd, itp dużo tego poza tym zderzak przedni RS5 zawieszenie gwintowane Weitec koła 20" z oponami 245/30/20 nawiercane tarcze hamulcowe zimmermann sport wnętrze w led felgi pójdą w kolor gunmetal jedyne czego bardzo mi brakuje to Drive select panoramiczny dach kamera cofania ( w planach ) przyciemniane szyby ( w planach ) tylne lampy LED ( w planach ) MMI 3G ( w planach ) line assist ( w planach ) jeżeli ktoś może podpowiedzieć kto w pomorskim ogarnia powyższe będę wdzięczny Przepraszam, że na chwilę obecną tylko jedna fota i do tego słabej jakości, na pewno w wolnej chwili zrobię profesjonalną sesję, a w dniu wczorajszym zrobiłem mały detailing wnętrza i karoserii kosmetykami Meguiars Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Booster
Kazek 1.9 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jest kosa wrrr :kox: :kox: jedyne co bym do niej dorzucił to znaczek OOOO na gril ale kto jak lubi i tak groźnie wygląda oraz lampki troche przyciemnił :thumbup1: :thumbup1: Bezawaryjności kolego
Booster Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki znaczek wróci na swoje miejsce Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Booster
marcinch001 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zaje....... a fura . Powodzenia w modach .
jedrekx Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 kojarzę auto z forum A5 bezawaryjności, będziesz Pan zadowolony
Booster Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 kojarzę auto z forum A5 bezawaryjności, będziesz Pan zadowolony kupiona od kolegi Hortexa z forum A5 musimy się ustawić na spota teraz Jedrex
Booster Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 co to za kolor feli w środku? róż? czerwony, jaki dokładnie nie pamiętam
Booster Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 to nie moja fantazja jak wyżej pisałem będzie gunmetal, mniej więcej auto będzie wyglądać tak:
michałswd Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kozak Auto ale bd dużooo ładniej jak zrobisz po swojemu
jedrekx Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 to nie moja fantazja jak wyżej pisałem będzie gunmetal, mniej więcej auto będzie wyglądać tak: oooo moja tapeta z kompa
Krumak Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Znam dobrze to autko, poprzedni właściciel wsadził w nią kupę kasy. Jak dla mnie to do wywalenia tylna klapa (paskudna ta płetwa), tylne lampy powrót do ori koloru, znaczek na grill i będzie piękne S5.
Krumak Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Profil tego autka na FB: https://www.facebook.com/AudiS5byHortex
black4 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 to nie moja fantazja jak wyżej pisałem będzie gunmetal, mniej więcej auto będzie wyglądać tak: Witaj, Auto piękne, gratulacje. Dałbym w czerń ten dolny spojlerek zderzaka. Alu wygląda dobrze jak grill i ramki okien są w alu. Pozdrawiam !
carrera369 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nie brakuje Ci mocy po przesiadce z A4 B6 ?
Rekomendowane odpowiedzi