pyra111 Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) nie baw sie w żadne wycinanie tylko kup dokładke i po problemie , tak to mozna tylko ale popsuć Mówisz o dokładce od B7 czy jakiej? Brakuje mi jeszcze tłumika pod 2 rury a ja bym chciał to tanszym kosztem ogarnąć Planuje zrobić jak tutaj http://www.audi4ever.com/forumv2/index.php/topic,52770.60.html Edytowane 27 Maja 2016 przez pyra111
trepek Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Odkopę trochę temat. Jak to jest z wydechem. Mam u siebie AVF'a z Q a więc dwa tlumiki. Chciałbym zrobić dwie proste rury - jak to najlepiej osiągnąć? Same końcówki + spawanie? Czy, tak jak wyżej, przeszczep od 1.8T. Jeśli od 1.8T to jakich elementów szukać? Same końcowe tlumiki? Komplet ze środkowym?
pawel427cui Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 pytanie czy wydech z 2,0 tfsi cabrio podejdzie do sedana bo ja róznic nie widzę ośka ?
dziadekM Opublikowano 28 Maja 2021 Opublikowano 28 Maja 2021 Wydech z B7 1,8T. Zostawiać czy przerabiać? Spawać jakoś mi się nie widzi. Może obciąć i końcówki przykręcić ?
Rekomendowane odpowiedzi