Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Srebrna BRD by shakal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie za dobrze masz tam :P

BT przydatny mod :thumbup1:

Opublikowano

Jeden mod z głowy :wink4: Przydatna sprawa nic tylko korzystać!

Dokładnie jeden mod z głowy, szkoda tylko, że przed sprawdzeniem kupiłem wszystko do tego moda :grin::grin: trzeba będzie się pozbyć paru fantów :wink:

Heh... Fanty szybko Znajdą swojego nabywcę. :wink4:

Dziwne te fury macie. Instalacje Wam dokładają w fabryce. Farciarze. :decayed:

Juz nie raz było tak u Nas na forum, że próba wyszukiwania urządzeń BT zakończyła się powodzeniem i właściciele ku zdumieniu mieli blutka na pokładzie. :wink4:
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wpadły moduły LED w miejsce zwykłych lampek które oświetlają przestrzeń nóg. Przy otwartych drzwiach swieci barwa 4500K a po zamknięciu cos a'la Ambiente :wink:

594ce5fe3b66548652b1f00f9e2336a7.jpg
eaeb90bf270970083690be437d7d9cbb.jpg

https://vimeo.com/174248145

:hi:

Wysłane z iPhone

Edytowane przez shakal

Opublikowano

Wreszcie! :dance2::dance:

Opublikowano

Też to mam :) Daje dużo do odświeżenia wnętrza :thumbup1: Od Tomnika brałeś?

U mnie wydaje mi się że mam przejście między kolorami po zamknięciu drzwi - tutaj się od razu zapala druga żarówka?

Opublikowano
  • Autor

U mnie wydaje mi się że mam przejście między kolorami po zamknięciu drzwi - tutaj się od razu zapala druga żarówka?

Tak od Tomnika :wink: U mnie nie ma przejścia właśnie.

PS. Masz moduły z jednym czy dwoma dodatkowymi przewodami?

Wysłane z iPhone

Opublikowano

Wrzucam fotkę o która prosiliscie :wink:

6f67260dce57c6995d3b1fa5cfefe62b.jpg

Barwy światła sa prawie nie do odróżnienia. Jak cos to moge pstryknąć lustrzanka ale mysle ze takie wystarczy :decayed:

Wysłane z iPhone

Zmieniałeś tylko żarówki w postojówkach? Czy DRL też? Jakie dokładnie kupowałeś?

Opublikowano

Wysłane z iPhone

Z dwoma. Z jednym mi nie dzialalo czerwona dioda. Dzwonilem do niego i wspólnie ustalilismy że musi być u mnie z dwoma. To przejscie jest o tyle fajne ze naprawdę wyglada jak ori rozwiązanie

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Wysłane z iPhone

Z dwoma. Z jednym mi nie dzialalo czerwona dioda. Dzwonilem do niego i wspólnie ustalilismy że musi być u mnie z dwoma. To przejscie jest o tyle fajne ze naprawdę wyglada jak ori rozwiązanie

Ja tez teraz mam z dwoma [emoji6] dziwne ze u Ciebie jest przejście a u mnie tego nie ma :myśli:

Wysłane z iPhone

Wrzucam fotkę o która prosiliscie :wink:

6f67260dce57c6995d3b1fa5cfefe62b.jpg

Barwy światła sa prawie nie do odróżnienia. Jak cos to moge pstryknąć lustrzanka ale mysle ze takie wystarczy :decayed:

Wysłane z iPhone

Zmieniałeś tylko żarówki w postojówkach? Czy DRL też? Jakie dokładnie kupowałeś?

Zmienione mam tylko w postojówkach, na zdjęciu świecą postojowki razem z Bixem. A żarówki mam od Tomnik'a z forum [emoji6]

Wysłane z iPhone

Opublikowano

Napisz jeszcze jakie to żarówki :) Bo zamówił bym sobie takie same, żeby było światło podobne bardzo do bixa :)

Opublikowano

Napisz jeszcze jakie to żarówki :) Bo zamówił bym sobie takie same, żeby było światło podobne bardzo do bixa :)

Napisz do Tomnika o co Ci chodzi i co potrzebujesz, to się dowiesz jakie żarówki masz zamówić :) wszystko ma ładnie opisane.

Edytowane przez patrykwasyl84

Opublikowano

Ok czyli napiszę do niego w prostych słowach, że chcę jak najbardziej podobną barwę do bixenonu i powinien zrozumieć o co mi chodzi :)

@ shakal Czemu do drl nic nie zamówiłeś?

Opublikowano

Tomnik nie ma nic do DRLi :wink4:

shakal fajny modzik! :good:

Opublikowano
  • Autor

Ok czyli napiszę do niego w prostych słowach, że chcę jak najbardziej podobną barwę do bixenonu i powinien zrozumieć o co mi chodzi :)

@ shakal Czemu do drl nic nie zamówiłeś?

Żarówki do postojowych świateł w B7 o barwie 4500K [emoji6]

POS-2 - takie będziesz potrzebował tylko zaznacz ze barwa 4500K

Tak jak akjam napisał, Tomnik nie robi modułów do DRL.

Wysłane z iPhone

Tomnik nie ma nic do DRLi :wink4:

shakal fajny modzik! :good:

Nie tak fajny jak Twój ostatni :kox: , ale zawsze to jakaś zmiana [emoji6]

Wysłane z iPhone

Edytowane przez shakal

Opublikowano

Żarówki o barwie ksenonowej są dobra alternatywą dla tych co nie chcą się bawić w rezystorki i żarówki diodowe. Dla niektórych minus to barwa niebieska żarówki :)

uduufoqp.jpg

Opublikowano

U mnie kolego tak wygladaja te zarowki od tomnika. A z tego co piszesz mamy te same. Moze gdzie indziej sie wpiales?

https://vimeo.com/174970901

Opublikowano
  • Autor

U mnie kolego tak wygladaja te zarowki od tomnika. A z tego co piszesz mamy te same. Moze gdzie indziej sie wpiales?

https://vimeo.com/174970901

Ja jestem wpięty z przodu od strony kierowcy pod włącznik CLH a pasażer pod podświetlenie kratki nawiewu. Z tylu lewa i prawa strona idzie do tylnej popielniczki.

A Ty jak masz podłączone?

Wysłane z iPhone

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kawal dobrej roboty :wink: Duzo roboty ze zdjeciem zderzaka, zeby wymienic drl na biale? Sam sie nad tym zastanawiam ale boje sie, ze jak zdejme to juz nie zaloze zderzaka :grin::kox: No i modul blutacz. Ile Cie wyniosl?

Kozacko utrzymana furmana :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Kawal dobrej roboty :wink: Duzo roboty ze zdjeciem zderzaka, zeby wymienic drl na biale? Sam sie nad tym zastanawiam ale boje sie, ze jak zdejme to juz nie zaloze zderzaka :grin::kox: No i modul blutacz. Ile Cie wyniosl?

DRL mam normalne :wink: wymienione mam postojowki na barwę 4300k.

Zdjęcie zderzaka jak i założenie to w sumie nic trudnego, pierwszy raz robiłem to sam jak w poprzedniej zmieniałem na S-line i nie miałem z tym większych problemów.

A co do Bluetooth to fabryka dała dobry prezent :wink: wszystko miałem w aucie, wystarczyło włączyć komputerem :decayed:

Wysłane z iPhone

A ostatnio sprzedałem właśnie cały zestaw pod BT za 450zl tylko bez mikrofonu

Wysłane z iPhone

Opublikowano

DRL mam normalne :wink: wymienione mam postojowki na barwę 4300k.

Zdjęcie zderzaka jak i założenie to w sumie nic trudnego, pierwszy raz robiłem to sam jak w poprzedniej zmieniałem na S-line i nie miałem z tym większych problemów.

A co do Bluetooth to fabryka dała dobry prezent :wink: wszystko miałem w aucie, wystarczyło włączyć komputerem :decayed:

Wysłane z iPhone

A ostatnio sprzedałem właśnie cały zestaw pod BT za 450zl tylko bez mikrofonu

Wysłane z iPhone

No ja walsnie bede powoli szukal czegos takiego :wink: