boseron Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 witam. mam rpoblem z ori wzmacniaczem który jest z prawej strony bagaznika patrząc od tyłu samochodu(avant). radio mam ori na kasety głośniki tylko z przodu grają góra i dół natomiast głośńik basowy przy wzmacniaczu nie idzie. sprawdzał elektryk i mówił ze głośńik jest dobry tylko ze wzmacniaczem musze najprawdoodobniej podjechac do serwisu audi bo on sie na tym nie zna ale nie dał gwarancji ze wzmacniacz jest padnięty bo nawet go nie sprawdził. jak szuka przyczyny? chciałem wyciągnąc radio i zobaczy czy wszystkie wtyczki są włączone ale ktos mi powiedział ze radio moze sie zakodowac a nie mam do niego kodów i potem go nie uruchomie. co robic?
Cuber Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Boseron, u Siebie w B6 tez miałem coś takiego ze przestał mi działać glosnik basowy oraz głosniki w tylnich drzwiach , wyciagnolem wtyczke z wzmacniacza i popsikałem sprayem ( nie pamietam nazwy ) który czysci poprostu tak jakby styki i po tym zabiegu wszytsko wróciło do normy , powodem była wilgoć a nie mam pojecia skad sie tam wzieła... spróbuj moze pomoże :gwizdanie:
boseron Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 ok sprawdze tak jak mówisz, bo dzis byłem na 29 listopada tam gdzie montują radia i te stare dziady mnie wkur........ robić im sie nie chce.ewentualnie jezeli to nie pomoze to czy ktos poleci dobrego fachmana w tej dziedzinie z krakowa?
Cuber Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 ok sprawdze tak jak mówisz, bo dzis byłem na 29 listopada tam gdzie montują radia i te stare dziady mnie wkur........ robić im sie nie chce.ewentualnie jezeli to nie pomoze to czy ktos poleci dobrego fachmana w tej dziedzinie z krakowa? daj znać jak coś podam Ci numer td do speca co zakłada alarmy w Kraku i zajmuje sie car-audio :gwizdanie: ps. kilka autek klubowych juz zrobił
Rekomendowane odpowiedzi