tkamicki5 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Witam.panowie chce wymienic rozrzad w swoim aucie,problem polega na tym ze nie ma tu zadnego dobrego mechanika...czy ktos z Was moze wymienia rozrzady,lub poprostu potrafi to zrobic i pomoglby mi to zrobic? Chce zeby to bylo zrobione dobrze a nie jak wiekszosc mechanikow odwala... Najlepiej z okolic Torunia jakby ktos byl,to bym podjechał poprostu.z gory dziekuje. Silnik to 1.9tdi AVG Edytowane 2 Lipca 2015 przez tkamicki5
emtees Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam.panowie chce wymienic rozrzad w swoim aucie,problem polega na tym ze nie ma tu zadnego dobrego mechanika...czy ktos z Was moze wymienia rozrzady,lub poprostu potrafi to zrobic i pomoglby mi to zrobic? Chce zeby to bylo zrobione dobrze a nie jak wiekszosc mechanikow odwala... Najlepiej z okolic Torunia jakby ktos byl,to bym podjechał poprostu.z gory dziekuje. Silnik to 1.9tdi AVG Nie ma najmniejszego problemu - jak chcesz, zadzwoń - 516 170 535 (Rafał). Powiesz, że masz numer od Mateusza, ugadasz się na termin i zmienimy.
donbdg Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Cześć. Zna ktoś magika który ustawi mi rozrząd w 3.0 ASN? Pozdrawiam.
donbdg Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sorry że się podpiąłem Silnik nie równo pracuje, lekko trzęsie budą na biegu jałowym. Auto ma moc i nie wypada zapłon, ale coś jest nie tak. W vcds-ie pokazuje mi po wymianie rozrządu oczywiście takie parametry.
Rekomendowane odpowiedzi