violinka Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Hej. Mam A4 B5 1.8 (1998) + LPG. Przebieg 265.000 Instalacja LPG niemal nowa za prawie 4000, wczoraj na jej przeglądzie, wszystko super. W samym aucie jakaś dziura w wydechu do zaspawania, plastikowe nadkola do wymiany/zaczepy, klima sprawna do dobicia, chciałam wymienić olej i wyszło, że korek spustowy od michy nie da się odkręcić, tak się zapiekł :/ Sama micha się poci, niby nie kapie ale ma sporo wgniotek i słabo wygląda. Pewnie do wymiany, mam nadzieję, że nic więcej nie wyjdzie Od poprzedniego właściciela wiem, że ponoć na 100% pompa rozrządu była zmieniana, a cały rozrząd "niby" też zmieniał jeszcze wcześniejszy właściciel. Papierów na to brak, postanowiłam wymienić. Moja miejscowość to małe miasteczko, 4-5 warsztatów...Postanowiłam poczytać i sama poszukać nowego kompletu rozrządu, zawieźć i dać do wymiany. Zdecydowałam się na ten zestaw marki INA : http://allegro.pl/rozrzad-ina-pompa-dolz-audi-a4-b5-a6-c5-1-8-1-8t-i5432449584.html Czy prócz oleju i filtra oleju coś jeszcze muszę dokupić? Żeby w trakcie nie dzwonili z pytaniami typu "a ma Pani to czy tamto, bo nie było w zestawie, a trzeba". Pozdrawiam. Edytowane 2 Lipca 2015 przez violinka
damian111 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) pompa w adr jest na osobnym pasku nie na rozrządzie więc tak w tyłek nie dostaje jeżel chodzi o firmę ina to sam latam na takim zestawie i nie narzekam .smiało ta firme mozesz zakładać śmiało Edytowane 2 Lipca 2015 przez damian111
Rekomendowane odpowiedzi