Gość Peterson80 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) witam założyłem rns-d do audi a4 b7 2007 bo kupiłem bez navi. był brak instalacji tylko + i - i od podświetlania. dokupiłem wtyczki ,cany podpięte pod licznik. dziś rano ledwo co przekręcił rozrusznik. słychać jak pracuje wentylator nawet gdy auto jest zamknięte i wyłączone. blagam pomocy. Zapłace :)mój numer to 603790543 Edytowane 4 Lipca 2015 przez Peterson80
jacek70 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 A prawidłowo podłączyłem ? Jak stary aku ? No i na koniec jeszcze jedno pytanie: Czy nie zrobiłeś jakiegoś zwarcia.
Gość Peterson80 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Tak prawidłowo. musze tylko jeszcze k line wpiac do gniazda diag pin 7. słyszałem ze musi być jaki kabel do zasilania po kluczyku. nie wiem jak...
Tom A4 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 masz rns-e czy rns-d ? Jeśli ta druga to podpięcie tej navi wyglada tak plus po stacyjce to ub+ safe to stały plus i masa wiatrak w tych navi chodzi do momentu wychłodzenia navi a jeśli chodzi cały czas to can jej nie usypia i stąd problem tuner tmc jest ? cany idą do tmc a potem do radia czyli radio ----> tmc------> zegar i odwrotnie inaczej can nie działa
Gość Peterson80 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 jest to rns d. nie ma tunera tmc. cany dwa sa wpięte w licznik. co mam zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi