Jacekvr Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam nabylem audi a4 b7 kombi 2.0 tdi 170km. BRD. mam problem bo od LO na min. temperature do 28 stopni leci caly czas bardzo zimne powietrze , dopiero jak wlacze LO na max leci gorace . Czyli albo zimne albo gorace bez mozliwosci regulacji . Co to moze byc na kompie nie ma bledow .
nitroo Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Sprawdź bloki pomiarowe poszczególnych silniczków.
chudineze Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 No chyba przy dzisiejszej temperaturze będzie cały czas chłodzić w całym zakresie jedynie jak dasz na max grzanie czyli HI to będzie gorącem dawać od tego odpowiedzialne są czujniki temperatury. Więc nie wiem co Ci tam nie przeszkadza, że chłodzi w upalne dni?
jacek70 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Jeśli wszystkie silniki pracują i klapy chodzą w pełnym zakresie to pewnie wina obecnej temperatury. Za parę dni się schłodzić to zobacz czy jest różnica.(( Lub w nocy))
Gość Peterson80 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 kodowanie vag-iem. tez to przerabiałem
Jacekvr Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Opublikowano 5 Lipca 2015 dzieki koledzy jade sprawdzic vag-iem
nitroo Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Daj znać, co tam wyszło Edytowane 5 Lipca 2015 przez nitroo
Jacekvr Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam na kompie nic nie pokazalo ale wymienilem panel od klimy i bingo ten czujnik w panelu byl walniety
Vixen Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A ja mam taki problem, dzis temp rano byla 14c wlaczylem grzanie na hi , przejechalem jakies 15km i lecialo raz cieple raz chlodne powietrze, jak podjechalem pod blok stalem z 10min , i caly czas chlodne powietrze wialo, jak i w klimie jak i w trybie econ , o co moze chodzic ? Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2
jacek70 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jest temat na forum klima z jednej strony chłodzi a z drugiej grzeje. --U mnie w tym przypadku pomogła regulacja wszystkich klap i nastaw od min.do max. Wykonałem to kilka razy i pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi