grzegorzbanbury Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam ! Wymieniam silnik avg na avg. Czy ktos moze mi powiedziec jak ustawic kolo zamachowe na 0 zeby bylo dobrze. ? Chodzi o to ze musze go przerzucic z mojego usmierconego silnika do nowego bo sprzedajacy zdjal originalne kolo zamachowe a rozrzad mam poprzekrecany niestety. Wiem ze kolo rozrzadu musze ustawic na 1 cylinder gora, pompe zablokowac na godz. 3 i wal ustawic na 0 lub 1 ale jak przykrecic kolo zamachowe zeby bylo w dobrej pozycji i wskazywalo 0 kiedy ma wskazywac. ? Sa na nim jakies inne znaki ? Troche namieszalem ale mam nadziej ze wiecie o co chodzi. Z gory dzieki za help mam nadzieje ze to auto jeszcze bedzie jezdzic. :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Co prawda helpa nie bylo sle juz sobie poradzilem. Fura znowu smiga. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
adamspeed01 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Koła zmachowego nieda się przykręcić inaczej. Pasuje tylko jak ustawisz dobrze otwory.
grzegorzbanbury Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 Tak tylko chodzilo mi o to czy otwory maja jakies znaczenie ale juz sobie poradzilem. Wszystko ok :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi