magicman Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 jak w temacie,co sadzicie o tel tej firmy.wasze opinie i doswiadczenia z ta firma bym chcial poznac,nie istotne czy to android czy windows jest programem operacyjnym. ja osobiscie nie mam za dobrego slowa o nich bo kupilem dwa tel kruger&matz soul i live2 i tel same sie wylaczaja.tel mam juz dwa mc i kazdy z nich juz byl dwa razy w servisie i servis mowi ze juz naprawiony i ze jest juz wszystko oki.dobrze ze za trzecim razem jak trafia do servisu to chyba mi beda musieli kase oddac i zabrac sobie te telefony
sebul Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 wygralem tableta ich i slaby, jak sie laduje to musi byc wlaczony , lol . ale za darmo to spoko
nitroo Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Porażka. Znajomy ma i jak ktoś do niego dzwoni, to telefon sam odrzuca rozmówcę...
Steav Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Ja nie mam jakiś super wymagań co do telefonów. Na obecne czasy byleby był android. Z krugera soul byłem b.zadowolony, w miarę zdjęcia, ładny wyśietlacz, mega lekki i cienki, żadnych problemów. Po roku pierwszy raz wyciągłem z etui bo się zawiesił. Efekt taki, że podczas wyciągania bateri spadł mi z 15cm na biurko i po ekranie Zastąpiłem evolveo strongphone q4 - po 2 tyg. na wakacjach mogę stwierdzić, że aparta 8mpix daje radę[nie porównuję z lustrzanką, bo to inna bajka), noi bateria na duży + Edytowane 15 Lipca 2015 przez Steav
Rekomendowane odpowiedzi