Gość Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam. Mam takie pytanie. Gdzie dokładnie najlepiej wkręcić końcówkę manometru, aby zmierzyć jakie jest ładowanie turbiny. Odnoszę wrażenie że u mnie problemem może być zaworek WG. Jak ktoś to to proszę o info z jaką końcówką powinien być ten manometr. Dzięki za pomoc. Przychodzi weekend i dostałem od ziomeczka taki zestaw manometrów. Chciałbym z niego skorzystać. Dzieki za pomoc
--Rafcio-- Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Pomiedzy kolektorem a DV albo miedzy kolektorem a regulatorem ciśnienia paliwa.
Gość Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Dzieki za odpowiedź, ale to akurat wiem . Bardziej mi chodzi o to gdzie dokładnie wkręcić manometr Jakbyś mógł sprecyzować dokładne miejsce gdzie pomiar będzie wiarygodny Podbijam
alex3p Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Pomiedzy kolektorem a DV albo miedzy kolektorem a regulatorem ciśnienia paliwa.
Gość Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Pomiedzy kolektorem a DV albo miedzy kolektorem a regulatorem ciśnienia paliwa. No to żeś napisał ... Nieważne ... jutro na konkretnie obadam temat. czy uszkodzony n75 będzie miał podobne objawy do uszkodznej gruszki przy turbinie , i odwrotnie ?? Czy awarie tych części charakteryzują się czymś szczególnym przy mierzeniu cisnienia ? Edytowane 13 Lipca 2015 przez Gość
alex3p Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Przeciez dostales odpowiedz, czego jeszcze chcesz ?
Rekomendowane odpowiedzi