hektor1990dzn Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam moje pytanie brzmi nastepujaco czy fotele ktore sa z polifta do mojego beda pasowaly tak p&p pytam poniewaz wiem ze w zwyklym fotelu sa dwie kostki zolta i chyba czerwona a wiec jak podlaczyc najszybciej te elektryczne ledwie ? Podkreslam ze te fotele sa bez grzania prosze o szybka odpowiedz
davidoff82 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 do elektrycznych lędźwi potrzebujesz tylko plus i minus po stacyjce - np z pod listwy pod kierownicą. ja dałem jeszcze bezpiecznik 10A
MATIUS Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 która kostka i jakie kolory kabli odpoiadają za ledzwie bo wsadziłem do brata skóry z poduszkami z polifta do przedlifta i chcę mu podłaczyć lędźwie
dawid018 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 czy + można podłączyć z kostki podgrzewania foteli??czy jest tam w tej kostce w ogóle + który obsłuży ustawianie lędźwi??przyznam szczerze że nie chce mi się ciągnąć specjalnie jednego kabla dlatego wolał bym to podłączyć gdzieś blisko
Rekomendowane odpowiedzi