siwy17tg Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam kupiłem audi a4 b5 1.6ahl z lpg i mieczy mnie nieświadomość jaką instalacje mam w tym audi której generacji, co potrzebne aby zmienić to na np sekwencje. Dodam że auto kuleje na gazie. Na benzynie jest ok. Chociaż też jest zauważalne delikatne drganie wskazówki obrotomierza. Chciałbym się dowiedzieć co to za gaz przed tym jak pojadę do gazownika. Wiadomo jak ktoś nie wie to można mu wszystko wcisnąć tu zdjęcia z pod maski Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leopold27 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) kolego szkoda wymieniać na sekwencje,podjedz do gazownika niech tylko wyreguluje i tyle,chyba że dalej nie bedzie chciał jechać to może padnięty parownik.kolego spróbuj odkręcić te srube ze sprężyną która jest na wężu kolektora o jedną czwartą obr i sprawdz czy lepiej jedzie. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Leopold27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi